Review: Lush Snow Fairy Body Spray

Geplaatst door

Woehoe, de Lush kerstcollectie is verkrijgbaar! Heb jij ze al gespot? Ik heb alvast een paar heerlijke kerstproducten besteld, waaronder de Lush Snow Fairy Body Spray. Wie mij al langer volgt, weet dat ik heel erg van de mierzoete Snow Fairy geur hou. De Lush Snow Fairy Showergel staat iedere winter in mijn badkamer en nu heb ik dus ook de body spray om mijn verwenmomentje compleet te maken. Ik ben heel blij met deze Lush body spray en vertel jullie er graag meer over in deze blogpost!

lush snow fairy body spray

Beschrijving Lush Snow Fairy Body Spray – € 25 (200 ml)

‘Perfect voor feeën, elfjes en andere magische wezens die behoefte hebben aan een suikerkick. Een paar keer sprayen is meer dan genoeg om getransporteerd te worden naar je favoriete snoepwinkel. Spray een beetje magie op jezelf (vermijd hierbij je oksels) en laat je omringen door de zoete geur van suikerspin en bubblegum.’

Ingrediëntenlijst

DRF Alcohol, Water (Aqua), Parfum, Glycerine, Alpha-Isomethyl Ionone, Perzische Limoenolie (Citrus aurantifolia), Synthetische Musk, *Citral, *Limonene. 

*Komt van nature voor in etherische olie.

lush snow fairy spray

Mijn ervaring

Je kon het al lezen in de inleiding: ik ben heel blij met deze Snow Fairy body spray! Ik ben helemaal verliefd op de Snow Fairy geur en ik word er oprecht heel gelukkig van. Ik vind het dan ook geweldig dat ik deze mierzoete geur nu een hele dag kan ruiken. De geur blijft ongeveer een halve dag hangen. Daarna vervliegt de geur en spray ik nog een keer. 

Ik gebruik de body spray alleen als ik het merendeel van de dag thuis (aan het werk) ben. De snoepjesgeur is heel sterk aanwezig en ik kan me voorstellen dat niet iedereen vrolijk wordt van deze mierzoete geur. Als ik buitenshuis een afspraak heb of ergens naartoe ga, draag ik liever een ander parfum dat niet naar suikerspin en bubblegum ruikt. Ik vind het ook fijn om de body spray ’s avonds te gebruiken nadat ik in bad ben geweest. Zo kan ik een hele avond genieten van de lekkere geur terwijl ik Netflix kijk. De Snow Fairy geur maakt mijn me-time momentje compleet! 

De Snow Fairy spray kost € 25 en in eerste instantie lijkt dit misschien niet goedkoop. Maar aangezien de flacon een inhoud van 200 ml heeft, veronderstel ik dat deze spray een lange tijd mee zal gaan. Hij is immers zuinig in gebruik, aangezien je telkens maar een beetje hoeft te sprayen om van de lekkere geur te genieten. 

lush snow fairy

Prijs en verkrijgbaarheid

De Lush Snow Fairy Body Spray kost € 25 (200 ml) en is te koop in de Lush winkels en webshop. Let op: deze body spray behoort tot de kerstcollectie en is slechts tijdelijk verkrijgbaar. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Snow Fairy is mijn favoriete geur van Lush. Zo blij dat er weer enkele producten met die geur in de kerstcollectie zit

Reacties zijn gesloten.