Deze producten heb ik in mei opgebruikt

Geplaatst door

De maand mei is bijna voorbij, tijd om mijn mandje met opgebruikte producten boven te halen. Ben je benieuwd naar de inhoud van mijn mandje en wat ik van de producten vind? Scrol dan snel naar beneden!

Dove Original Moisturising Cream Deodorant

Dit is een prima deodorant die doet wat hij moet doen. Hij heeft de typische Dove geur en beschermt mijn oksels tegen onaangename geurtjes. Ik kan deze deo direct na het scheren gebruiken want hij prikt niet. Ik raad wel aan om eerst even goed met de deo te schudden voordat je hem gebruikt, want anders laat hij wel eens zichtbaar witte sporen achter op je oksels.

Odorex Deodorant 0% Perfume 

Over deze deodorant heb ik al vaker geschreven op mijn blog. Ik gebruik hem vooral op warme dagen tegen schurende bovenbenen. Als ik een kleedje draag, dan spray ik ’s ochtends altijd een goede laag op de binnenkant van mijn dijen. Ik blijf dit trucje toepassen want het werkt echt super. Door de Odorex deodorant heb ik nooit meer last van een rode en/of geïrriteerde huid. De ultieme lifehack voor mij!

Parodontax Ultra Clean Tandpasta

Aangezien ik regelmatig last heb van ontstoken tandvlees, blijf ik deze Parodontax tandpasta preventief gebruiken. De tandpasta heeft niet zo’n lekkere smaak in vergelijking met andere tandpasta’s, maar inmiddels ben ik eraan gewend en is het geen probleem voor mij. 

kneipp goodbye stress badschuim

Kneipp Goodbye Stress Badschuim

Dit badschuim is heerlijk! De geur van rozemarijn en watermuntextract ruikt lekker fris en heeft een ontspannende werking. Verder bevat het badschuim verzorgende natuurlijke bestanddelen die mijn huid beschermen tegen uitdrogen en haar zacht maken. Een pluspunt is dat ik niet veel van het product hoef te gebruiken om een rijkelijk schuim te verkrijgen. 

Over de Kneipp Goodbye Stress Bodylotion & Handcrème heb ik reeds een review geschreven, ook daar was ik heel tevreden over.

Bioderma Atoderm Doucheolie (review)

Sinds Lara last had van een droge, jeukerige huid, gebruik ik altijd deze Bioderma Atoderm doucheolie voor haar. Deze doucheolie houdt haar huid gezond en gehydrateerd. Ik gebruik de olie ook als badolie. Vijf à zes pompjes zijn voldoende voor een heerlijk schuimbadje. De olie zit in een grote fles van een liter waardoor ik ze maandenlang heb kunnen gebruiken. Inmiddels zijn we met de volgende fles begonnen, maar die zal dus ook pas binnen een paar maanden leeg zijn. 

Lee Stafford Coco Loco Coconut Moisture Mist

Ik heb van nature droog, pluizig en eigenwijs haar. Daarom gebruik ik dagelijks deze hydraterende haarmist. Deze spray werkt als een leave-in conditioner en maakt mijn haar glad en zacht. Ik hou ook heel erg van de heerlijke kokosgeur. Het Lee Stafford Coco Loco Coconut Mask is trouwens ook een aanrader!

balea reinigingsdoekjes

Balea Micellaire Reinigingsdoekjes

Deze Balea micellaire reinigingsdoekjes hebben me aangenaam verrast. Voor € 1,99 verwachtte ik er niet veel van, maar ik vind ze heel fijn. De doekjes ruiken lekker fris, zijn stevig en reinigen prima mijn gezicht. Na gebruik heb ik geen last van een droog of trekkerig gevoel. Mocht ik nog eens een bestelling doen bij de Duitse Voordeel Drogist, dan zou ik deze reinigingsdoekjes opnieuw in mijn winkelmandje gooien.

holika holika pure essence mask sheet lemon

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Lemon

Dit heerlijke gezichtsmaskertje heb ik een tijdje geleden besteld bij Boozyshop. Het sheetmasker bevat de pure essentie van citroen en heeft een verhelderend en verlichtend effect. De formule met vitamine C herstelt de elasticiteit van de huid, verbetert de teint en geeft de huid een vitamine boost. Ik vond de werking heel fijn en het masker paste ook goed op mijn gezicht.

Hema You Make Me Coconuts Face Sheet Mask

Ook over dit gezichtsmaskertje ben ik tevreden. Het sheetmasker met kokosnootextract en hyaluronzuur voedt en hydrateert de huid. Na gebruik voelde mijn huid zacht en gehydrateerd aan, en de heerlijke kokosgeur is ook mooi meegenomen.

Alvira Skincare Duo Cotton Pads 

Deze grote wattenschijfjes van de Action gebruik ik regelmatig opnieuw. Voor slechts € 0,69 doen ze prima hun werk. Oké, ze zijn wat minder stevig dan de duurdere wattenschijfjes van bijvoorbeeld Demak’Up, maar het stoort me niet. 

Kruidvat Q10 + Vitamin C Nachtcrème

Tenslotte heb ik de Kruidvat Q10 + vitamine C nachtcrème opgebruikt. Dit is een fijne budget nachtcrème die mijn huid goed hydrateert en verzorgd. De crème ruikt lekker, heeft een luchtige textuur en smeert vlot uit. Volgens de beschrijving op de verpakking zou hij zichtbare tekenen van vermoeidheid verminderen en beschermen tegen vroegtijdige veroudering, maar daar merk ik niets van. Wat ik wél kan zeggen, is dat de conditie van mijn huid er zeker niet door is achteruitgegaan. 

Bedankt voor het lezen en tot volgende keer!

Veel liefs,
Vanessa xxx