Review: Lee Stafford Coco Loco Coconut Mask

Geplaatst door

Lee Stafford Coco Loco Coconut Mask – Twee keer per week breng ik een haarmasker aan nadat ik mijn haar heb gewassen. Mijn haar wordt snel droog en pluizig, en kan die extra verzorging dus goed gebruiken. De laatste tijd gebruik ik met veel plezier het Lee Stafford Coco Loco Coconut Mask. Zoals de naam reeds verklapt, ruikt dit haarmasker heerlijk naar kokos. Het masker herstelt droog en beschadigd haar en laat je haar weer stralen. 

lee stafford coco loco coconut mask

Beschrijving Lee Stafford Coco Loco Coconut Mask

“Lee Stafford Coco Loco & Agave Shine Mask is een heerlijk romig haarmasker tjokvol voordelen van kokos & agave. Al deze voordelen zijn ideaal voor het herstellen van droog en beschadig haar. Deze intensieve behandeling blaast je haar nieuw leven in en laat het weer stralen als nooit tevoren. Doordrenkt met melkproteïne wordt je haar versterkt waardoor breuken aanzienlijk verminderen. Dankzij Agave is je haar zacht, wordt de frizz gekalmeerd en heb je een glans als nooit ervoor.”

Ingrediëntenlijst

Aqua (Water/Eau), Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cera Alba/Beeswax/Cire d’abeille, Parfum (Fragrance), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, ropylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Agave Tequilana Leaf Extract, Cetrimonium Chloride, PEG-20 Stearate, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, oumarin, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool.

lee stafford coco loco mask

Hoe moet je het Lee Stafford Coco Loco Mask gebruiken?

Was je haar eerst met shampoo en spoel dit goed uit. Neem een gepaste hoeveelheid van het masker in je handpalmen. Verdeel het over je haar vanaf de haarwortels tot aan de puntjes. Laat het masker gedurende vijf minuten inwerken en spoel je haar goed uit. Breng vervolgens conditioner aan.

Mijn ervaring

Ik vind dit Lee Stafford haarmasker heerlijk! Niet alleen door de heerlijke kokosgeur, maar ook vanwege de romige substantie. Het masker is heel gemakkelijk aan te brengen. Na gebruik ziet mijn haar er mooi en glanzend uit. Hoe langer ik dit masker gebruik, hoe minder droog en pluizig mijn haar is. De werking is dus heel goed. Mijn haar voelt ook zacht aan en is makkelijker door te kammen. Ja, ik ben heel tevreden over dit haarmasker en ik zou het zeker opnieuw kopen. Echter heb ik nog een paar haarmaskertjes staan die ik graag wil testen, maar anders zou ik het direct opnieuw bestellen.  

Het is de eerste keer dat ik kennismaak met Lee Stafford. Na mijn positieve ervaring met dit haarmasker ben ik ook heel benieuwd naar de andere haarproducten van dit merk. Het Lee Stafford assortiment bevat o.a. een shampoo, conditioner, moisture mist, heat protection mist, droogshampoo, haarspray en diverse haarborstels. Bij deze wordt mijn verlanglijstje weer flink aangevuld, haha!

lee stafford coco loco hair mask

Het Lee Stafford Coco Loco Coconut Mask kost € 10,90 (200 ml) en is o.a. te koop bij ICI Paris XL, Boozyshop, The Make Up Spot en Douglas. De prijzen kunnen variëren per webshop. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Oh je hebt me heel benieuwd gemaakt. Ik ben gek op coco’s. Ik ga het ook eens aanschaffen.

Reacties zijn gesloten.