Deze producten heb ik in maart opgebruikt

Geplaatst door

De maand maart is alweer voorbij. Vandaag laat ik jullie – op deze ietwat gekke 1 april (het sneeuwt) – zien welke producten ik afgelopen maand heb opgebruikt. Als ik naar de inhoud van mijn mandje kijk, dan heb ik minder producten opgebruikt dan normaal. Dit komt omdat ik momenteel een paar producten heb die bijna op zijn. Deze producten zullen in de loop van deze maand in mijn mandje terechtkomen. Anyway, kijk mee naar mijn opgebruikte producten van maart!

Rituals Amsterdam Collection Body Cream (review)

Deze Rituals bodycrème is heerlijk! Het is een volle, verzorgende crème die ontzettend lekker ruikt. Bloemig en fris met een vleugje luxe. Ondanks dat het een volle crème is, smeert hij makkelijk uit en trekt hij in mijn huid zonder een witte waas achter te laten. Het duurt wel tien minuutjes voordat de crème helemaal is ingetrokken, maar dat vind ik niet erg omdat ik ondertussen iets anders doe (tandenpoetsen, mijn gezicht reinigen en verzorgen…).

The Body Shop Love & Plums Showergel (review)

Deze douchegel ruikt heel lekker. Hij heeft een zoete geur van pruimensorbet en een bloemige geur van pioenroos. De douchegel schuimt lekker en maakt mijn huid schoon en fris. Heerlijk om mee te douchen! De body butter uit deze lijn is trouwens ook een aanrader (zie review). 

Essence All About Matt Fixing Compact Powder

Dit is mijn favoriete gezichtspoeder. Ik gebruik al jaren niets anders om mijn make-up te fixeren. Zoals je ziet, heb ik het poeder optimaal opgebruikt. Het deksel is zelfs al een tijdje kapot. Ja, nu is het écht tijd om een nieuwe verpakking te openen. Leuk om te weten: dit poeder kost slechts € 2,99 dus het is heel budgetvriendelijk.

Kneipp Good Night badschuim (review

Dit Kneipp badschuim ruikt heerlijk. Het heeft een warme, houtachtige geur van alpenden en amyris. Deze geur is heel rustgevend. Daarom is dit badschuim ideaal om voor het slapengaan te gebruiken. Het is een zacht schuim dat mijn huid niet uitdroogt. Door het grote formaat van de fles (400 ml) heb ik er lang van kunnen genieten, heel fijn!

Dove Cotton Soft deodorant

Deze Dove deodorant koop ik regelmatig opnieuw. Het is een prima deo die lekker fris ruikt. Een pluspunt is dat hij niet prikt na het scheren.

vichy aqualia thermal eye balm

Vichy Aqualia Thermal Eye Balm

De huid rondom mijn ogen heeft extra hydratatie en verzorging nodig. Daarom gebruik ik minstens één keer per dag een oogcrème. Afgelopen maanden heb ik deze Vichy oogbalsem gebruikt. Het is een heel fijne oogcrème die makkelijk aan te brengen is en snel intrekt. Voor wallen en donkere kringen is het geen wondermiddel, het is gewoon een goede oogbalsem die de huid rondom mijn ogen hydrateert en verzorgt. Het pompje vind ik erg handig want hierdoor is het product zuinig in gebruik. 

eucerin aquaphor herstellende zalf

Eucerin Aquaphor Herstellende Zalf

Enkele maanden geleden had Lara, mijn 4-jarige dochter, last van zeer droge en gebarsten lippen met velletjes. Een lippenbalsem smeren, was niet voldoende om haar lippen te herstellen. Bij de apotheek kocht ik deze Eucerin Aquaphor herstellende zalf en deze werkt echt heel goed. Ik gebruik de zalf nog steeds preventief bij haar. Het is wel een vettige zalf en daar houdt Lara niet zo van. Daarom breng ik altijd een dikke laag aan als ze slaapt. Zo heeft ze er geen last van en kan de zalf goed inwerken.

Hema sheet gezichtsmasker met frambozenextract (review)

Over dit Hema gezichtsmasker met bloemenprint hebben jullie onlangs nog een review kunnen lezen. Ik vind het een heerlijk maskertje dat mijn huid goed hydrateert en zacht maakt. In slechts een kwartiertje heeft mijn huid een flinke hydratatieboost gekregen, heel fijn!

Ik heb ook het Garnier tissue masker met vitamine C opgebruikt, maar ik heb per ongeluk de lege verpakking weggegooid waardoor ik er geen foto meer van kon maken. Niet erg, want de review staat gewoon online op mijn blog.

Demake’Up Expert Oval Wattenschijfjes

Ik gebruik graag grote wattenschijfjes om mijn gezicht mee te reinigen en deze van Demake’Up zijn heel fijn. Ze zijn stevig en zacht waardoor ze heel prettig in gebruik zijn.

Zo, deze producten heb ik in maart opgebruikt. Heb jij al één van deze producten gebruikt? Of ben je ergens benieuwd naar? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

Reacties zijn gesloten.