Nieuw: Kneipp Good Night voor rust en ontspanning

Geplaatst door

Heb jij soms ook zo’n moeite met in slaap vallen of word je ’s nachts elke keer weer wakker? Maak dan kennis met de allernieuwste lijn van Kneipp, Good Night, bestaande uit 7 producten. Deze producten zijn vegan en zijn ideaal voor de ondersteuning van een goede nachtrust. De warme houtachtige geur van alpenden en amyris helpt om het hoofd tot rust te laten komen, waardoor je beter in slaapt valt en de volgende ochtend weer fris wakker wordt.

kneipp good night

Kneipp Good Night – Better Morning

Je nieuwe avondritueel

Na een lange drukke dag is het belangrijk om ’s avonds alle prikkels te verwerken. Het nemen van een rustgevend bad of een heerlijk verwenmoment onder de warme douche, zijn manieren om in de avond tot rust te komen. Pak je moment onder de douche met de Good Night douchegel of douche foam. Ga jij voor een lekker bad? Probeer dan eens de badolie of het badschuim. Verzorg daarna je lichaam met de Good Night body oil en val rustig in slaap door ontspannende geuren van amyris en alpenden. 

Om je relaxmoment helemaal af te maken, is er ook een Good Night sheet mask om je huid intensief te voeden en te verzorgen gedurende de nacht. Als je ook nog de Good Night geurkaars aansteekt, creëer je de beste rust en ontspanning voor een goede nachtrust. 

kneipp good night better morning

Over alpenden en amyris

Alpenden is een hoogwaardige en natuurzuivere olie van dennenbomen uit de Alpen. Bij de geur van deze olie kun je lekker ontspannen en een rustig en comfortabel gevoel ervaren. Amyris is een berkenboom. De etherische olie van deze boom heeft een heerlijke geurbeleving voor het creëren van een oase van rust.

Alle voordelen van Kneipp Good Night op een rij:

  • Ontspan ’s avonds voor een goede nachtrust.
  • Met actieve plantaardige alpenden en amyris.
  • Bewezen werking door wetenschappelijke studies.
  • Respecteert het microbioom van de huid.
  • Zonder conserveringsmiddelen, paraffine, minerale oliën, siliconen, microplastics.
  • Dermatologisch getest.
  • Vegan en niet op dieren getest.

good night kneipp

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Kneipp Good Night – Better Morning producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Kneipp webshop (België en Nederland) en via Newpharma.be. Wellicht zullen deze nieuwe producten binnenkort ook te koop zijn bij diverse drogisten. 

Kneipp Good Night Sheet Mask: € 3,99 (1 stuk)
Kneipp Good Night Badolie: € 10,49 (100 ml)
Kneipp Good Night Badschuim: € 9,99 (400 ml)
Kneipp Good Night Huidolie: € 9,49 (100 ml)
Kneipp Good Night Douchegel: € 5,99 (200 ml)
Kneipp Good Night Douche Foam: € 8,49 (200 ml)
Kneipp Good Night Geurkaars: € 7,99 (145 gr)

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.