Review: Rituals Amsterdam Collection Gift Set

Geplaatst door

Vandaag review ik voor jullie deze mooie Rituals Amsterdam Collection Gift Set. De collectie van Amsterdam Collection, met Japanse Yuzu en Nederlandse tulpen, is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen het Rijksmuseum en Rituals. Deze gift set is ideaal om de collectie te ontdekken en bestaat uit een Rituals Amsterdam Collection foaming shower gel en een Rituals Amsterdam Collection body cream. In deze blogpost laat ik de gift set zien en vertel ik meer over deze heerlijke producten!

rituals amsterdam collection

Rituals Amsterdam Collection Gift Set – € 24,90 (limited edition)

rituals amsterdam collection gift set

De Rituals Amsterdam Collection lijn, met Japanse Yuzu en Nederlandse tulpen, is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen het Rijksmuseum en Rituals. Het is een eerbetoon aan de historische verbinding tussen Oost en West. Amsterdam Collection is limited edition (tijdelijk verkrijgbaar) en bestaat uit verschillende producten: een foaming shower gel, body cream, body mist, hand wash, hand balm, body scrub, refreshing spray, luxe wasmiddel, luxe geurbooster en wasverzachter, geurkaars, interieurspray, geurstokjes en gift set. 

Ik review vandaag de gift set voor jullie. Deze Rituals Amsterdam Collection Gift Set is ideaal om de lijn te ontdekken. In de set vind je een foaming shower gel en een body cream. 

Rituals Amsterdam Collection Foaming Shower Gel (200 ml)

rituals amsterdam collection foaming shower gel

Ik ben gek op de Rituals douche foams! Ze zijn heel verzorgend en ruiken altijd superlekker. Dat geldt ook voor deze Rituals Amsterdam Collection douche foam! Het schuim is ontzettend zacht en is heerlijk om mee te douchen. Terwijl je het schuim over je lichaam wrijft, voel je al hoe verzorgend het is. Een heerlijk gevoel! Ook over de geur ben ik heel enthousiast. Het is een bloemige, frisse en luxueuze geur die lang blijft hangen. Zelfs uren na het douchen is de geur nog subtiel aanwezig. Daar word ik blij van!

Ingrediëntenlijst

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Parfum/Fragrance, Isopropyl Palmitate, Isobutane, Citrus Junos (Yuzu) Fruit Extract, Tulipa Hybrida (Black Tulip) Flower Extract, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Hydroxycitronellal, Limonene, Elettaria Cardamomum (Cardamom) Seed Extract, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate.

rituals douche foam

rituals foaming shower gel

Rituals Amsterdam Collection body cream (220 ml)

rituals amsterdam collection body cream

Ook de Rituals body creams vind ik heerlijk en dat is bij deze Rituals Amsterdam Collection body cream niet anders. Het is een volle en verzorgende bodycrème die superlekker ruikt. Het is dezelfde geur als bij de douche foam: bloemig en fris, met een vleugje luxe. Ook bij de bodycrème blijft de geur nog heel lang hangen, zeker als je hem combineert met de foaming shower gel. 

Ondanks dat het een volle crème is, smeert hij gemakkelijk uit en trekt hij in de huid zonder een witte waas achter te laten. Het duurt wel ongeveer tien minuutjes voordat de crème helemaal is ingetrokken. Ik vind dit niet erg aangezien ik ondertussen iets anders doe, bijvoorbeeld mijn tanden poetsen en dagcrème aanbrengen. Daarna kan ik zorgeloos mijn (pyjama)broek aantrekken zonder dat mijn benen blijven plakken aan de stof.

Ingrediëntenlijst

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Undecane, Parfum/Fragrance, Tridecane, Centella Asiatica Leaf Extract, Citrus Junos Fruit Extract, Tulipa Hybrid Flower Extract, Ubiquinone, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Isohexadecane, Tocopherol, Butylene Glycol, Citral, Hydroxycitronellal, Limonene, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Sodium Hydroxide.

rituals amsterdam collection bodycrème

Besluit

Ik vind de Rituals Amsterdam Collection foaming shower gel en body cream heerlijk! De producten ruiken lekker bloemig, fris en luxueus. Daarnaast zijn ze heel verzorgend voor je huid. Ideaal voor een me-time momentje onder de douche! De gift set is een leuke manier om de producten te leren kennen. Je kunt de set voor jezelf kopen of aan iemand cadeau doen. Ik denk dat je er vrijwel iedere vrouw een plezier mee doet!

De foaming shower gel (€ 9,90) en body cream (€ 19,50) zijn ook los verkrijgbaar maar dan komt het je duurder uit. Je kunt de gift set (€ 24,90) en losse producten o.a. kopen bij Rituals en ICI Paris XL. Let op: het is een limited edition dus de collectie is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Rituals wasmiddel en wasverzachter Sakura