Review: HEMA sheet gezichtsmasker met frambozenextract

Geplaatst door

In deze blogpost review ik voor jullie het HEMA sheet gezichtsmasker met frambozenextract. Dit masker met bloemenprint brengt je helemaal in zomerstemming en helpt je huid te hydrateren en te voeden. 

hema gezichtsmasker met frambozenextract

Beschrijving HEMA sheet gezichtsmasker met frambozenextract

‘Kom helemaal in de zomerstemming met dit sheet masker met grappige bloemenprint. Terwijl jij plezier hebt, helpt het masker met frambozenextract om je huid te hydrateren en te voeden. Je huid voelt zacht, glad en gehydrateerd aan. Het vegan masker is geschikt voor alle huidtypen.’

Ingrediëntenlijst

Aqua, Butylene Glycol, Methylpropanediol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Panthenol, Hydroxyacetophenone, Polyglyceryl-10 Laurate, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Allantoin, Glycerin, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Calanthe Discolor Extract, Sodium Hyaluronate, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Parfum.

Hoe te gebruiken?

Vouw het gezichtsmasker voorzichtig uit en breng het aan op een droge, schone huid. Laat het masker 10 à 15 minuten inwerken, verwijder het masker en masseer de resterende essence in je huid. Afspoelen is niet nodig.

Let op: dit masker mag niet door kinderen gebruikt worden.

Lees ook: Review: Hema Softening Foot Mask

hema gezichtsmasker frambozen

Mijn ervaring

Ik vind dit Hema gezichtsmasker heerlijk! Het sheetmasker bevat veel serum, maar drupt niet en blijft goed op mijn gezicht zitten. Het masker past ook goed bij mijn gezichtsvorm en sluit mooi aan. De bloemenprint vind ik een superleuk detail, het is eens iets anders dan een standaard wit masker. De frambozengeur is heel subtiel aanwezig, van mij mocht de geur gerust nog iets sterker zijn. 

Het masker voelt hydraterend en verfrissend aan, waardoor ik echt even geniet van dit kleine me-time momentje. Na 15 minuten verwijder ik het masker. Ik zie vrijwel geen resterend serum meer, wat betekent dat mijn huid deze hydratatieboost goed kon gebruiken. Mijn huid voelt heerlijk zacht, glad en gehydrateerd aan. Kortom: dit Hema gezichtsmasker komt z’n beloftes na en dat is heel fijn!

hema sheet gezichtsmasker frambozenextract

Het HEMA sheet gezichtsmasker met frambozenextract kost € 2,50 en is te koop in de HEMA winkels en webshop.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: HEMA Holographic Sheet Mask

2 reacties

  1. Dit klinkt goed, en voor een heel democratische prijs bovendien. Misschien dat ik overstag ga, volgende keer als ik in de buurt van de Hema ben 🙂

  2. Ik vond het ook een heerlijk masker en leuk dat het eens niet standaard wit was.

Reacties zijn gesloten.