Deze producten heb ik in april opgebruikt

Geplaatst door

De maand april is bijna voorbij, tijd om mijn opgebruikte producten te delen met jullie. Ben je benieuwd naar de inhoud van mijn mandje? En wat ik van de producten vind? Lees dan snel verder!

kruidvat Q10 + Vitamine C Dagcrème

Kruidvat Q10 + Vitamine C Dagcrème

Dit is een fijne budget dagcrème die mijn huid goed hydrateert en verzorgt. De dagcrème zou je huid ook nieuwe energie geven en zichtbare tekenen van vermoeidheid verminderen, maar daar heb ik niets van gemerkt. Mijn huid ziet er nog steeds hetzelfde uit. Nu moet ik wel zeggen dat ik eigenlijk geen huidproblemen heb en mijn huid er van nature vrij egaal uitziet. De dagcrème ruikt lekker, heeft een luchtige structuur, smeert goed uit en voelt niet vettig aan. Voor € 3,99 is het zeker een aanrader!

garnier micellair water

Garnier Micellair Reinigingswater (droge en gevoelige huid)

Ik gebruik dit Garnier micellair reinigingswater heel graag, zowel om mijn gezicht te reinigen als mijn make-up te verwijderen. Sommige micellaire reinigers drogen mijn huid uit, maar dat is bij dit reinigingswater gelukkig niet het geval. Ik zou deze variant dus zeker opnieuw kopen.

Rituals The Ritual of Hammam Nourishing Shampoo (review)

Deze shampoo komt uit The Ritual of Hammam collectie en ruikt heel lekker. Je moet natuurlijk wel van die typische hammam geur houden, anders is deze shampoo niets voor jou. De shampoo maakt mijn haar goed schoon en schuimt lekker. Daarnaast is mijn haar makkelijk door te kammen. Onlangs heb ik de conditioner uit deze lijn opgebruikt en dat is ook zeker een aanrader. 

NIVEA Fresh Natural Deodorant

Deze deodorant met 0% aluminium hebben jullie al een paar keer voorbij zien komen. Ik vind hem gewoon heel fijn. Hij ruikt lekker fris en gaat zweetgeurtjes tegen. Het enige nadeel is dat hij prikt na het scheren, maar ik spray gewoon iets later en dan is dat geen probleem.

Alvira Skincare Duo Cotton Pads

Deze grote wattenschijfjes heb ik gekocht bij de Action en doen prima hun werk. Ze zijn iets minder stevig dan de wattenschijfjes van Demak’Up, maar ze zijn ook spotgoedkoop. Een pak van 50 wattenschijfjes kost slechts € 0,69. Om die reden maak ik er ook geen ding van dat de kwaliteit iets minder is.

Elmex kindertandpasta

Voor Lara gebruiken we vrijwel altijd deze tandpasta. Hij doet wat hij moet doen: de melktanden schoonmaken. Misschien handig om te weten is dat deze tandpasta een muntsmaak heeft. Sommige kinderen gebruiken liever een tandpasta met bijvoorbeeld een aardbeiensmaakje, maar Lara vindt de muntsmaak prima.

Labello Original Classic Care lippenbalsem

Ik gebruik dagelijks lippenbalsem. Er zit altijd wel eentje in mijn handtas en ook thuis gebruik ik er eentje. Deze Labello lippenbalsem met jojoba-olie en sheaboter hydrateert mijn lippen goed en daarom koop ik vaak dezelfde variant.

HEMA Face Sheet Mask For Chill Days

Dit HEMA sheetmasker met kamille- en lavendelextract zou je huid verzachten en vocht inbrengen, maar daar heb ik niets van gemerkt. Na gebruik voelde mijn huid even droog aan als voordien. Het masker paste ook niet goed op mijn gezicht. Jammer dat dit zo’n tegenvaller is want het masker zag er veelbelovend uit. 

Garnier SkinActive Hydra Bomb Tissuemasker

Over dit Garnier tissuemasker met hyaluronzuur en groene thee ben ik wél heel tevreden. Het gezichtsmasker bevat de hoeveelheid van een vol flesje serum en dat merkte ik ook. Mijn droge huid kreeg een heerlijke hydratatieboost en voelde zacht en glad aan. Bovendien was het gezichtsmasker lekker verfrissend om de dag mee te beginnen.

Rituals Fleurs de L’Himalaya Foaming Shower Gel (review)

Afsluiten doe ik met een heerlijke douche foam van Rituals. De douche foam ruikt naar wilde orchidee en Himalayaanse pioenroos, wat een bloemige en frisse geur creëert. Het is zeker geen ouderwetse bloemengeur, maar een luxueuze geur zoals we van Rituals gewend zijn. Jammer dat deze exclusieve douche foam alleen in een gift set verkrijgbaar is (zie review), samen met een parfum in dezelfde geur. De gift set is wel een superleuk cadeau voor Moederdag of voor een andere gelegenheid waarbij je iemand in de bloemetjes wilt zetten!

Heb jij al één van deze producten gebruikt? Waar ben jij het meest benieuwd naar? 

Veel liefs,
Vanessa xxx