Review: Rituals Fleurs de l’Himalaya Gift Set

Geplaatst door

Met Kerst kreeg ik van Glenn deze Rituals Fleurs de l’Himalaya Gift Set. Deze nieuwe, exclusieve gift set bevat een Fleurs de l’Himalaya foaming shower gel (200 ml) en een Fleurs de l’Himalaya parfum (50 ml). De producten ruiken naar wilde orchidee en Himalayaanse pioenroos, wat een bloemige, groene en frisse geur creëert. Het is echt weer zo’n heerlijke Rituals geur waar ik meteen verliefd op werd. Omdat ik zo enthousiast ben over deze mooie Fleurs de l’Himalaya Gift Set, vertel ik jullie er graag meer over!

Rituals Fleurs de l'Himalaya Gift Set

Rituals Fleurs de Himalaya

rituals fleurs de l'himalaya

Rituals Fleurs de l'Himalaya Gift Set

Rituals Fleurs de l’Himalaya Gift Set – € 47,50

Dit Rituals shower foam en parfum duo is precies wat iedere vrouw wil. Het bestaat uit wilde orchidee, opgevrolijkt door de luchtige en bloemige pioenroos, wat een groene en frisse geur creëert die doet denken aan rozen en lelietjes-van-dalen.

Een exclusieve nieuwe gift set met een echt uniek shower foam, slechts korte tijd verkrijgbaar, en het Fleurs de l’Himalaya eau de parfum (50 ml). Dit limited edition shower foam van Fleurs de l’Himalaya (200 ml) is de perfecte aanvulling op je favoriete geur. Het is speciaal gemaakt voor deze gift set.

rituals fleurs de l'himalaya foaming shower gel

Rituals Fleurs de l’Himalaya Foaming Shower Gel (200 ml)

Ik ben gek op de Rituals shower foams en ook deze Fleurs de l’Himalaya maakt me enthousiast. Het is een heerlijk rijk en zacht schuim zoals de Rituals Serendipity Foaming Shower Gel. De bloemige, frisse geur van wilde orchidee en pioenroos ruikt heel lekker. Het is zeker geen ouderwetse bloemengeur, maar echt een unieke geur zoals we van Rituals gewend zijn. Na het douchen voelt mijn huid zacht aan. De geur vervliegt wel snel en dat vind ik jammer, maar daar is het Fleurs de l’Himalaya parfum dan weer ideaal voor. Door de shower foam en eau de parfum te combineren, kan ik nog wat langer genieten van de heerlijke geur!

Let op: de Fleurs de l’Himalaya foaming shower gel is limited edition en is speciaal gemaakt voor deze gift set. De shower foam is helaas niet apart verkrijgbaar. 

Ingrediëntenlijst

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Isopentane, Isopropyl Palmitate, Parfum/Fragrance, Isobutane, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopherol. Fleurs de l’Himalaya: Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citral, Citronellol, Geraniol, Eugenol.

rituals fleurs de l'himalaya parfum

Rituals Fleurs de l’Himalaya parfum (50 ml)

Dit opvallende parfum uit de Vallei van Bloemen schildert een portret van een zachte wind die loom door het serene landschap van het Tibetaanse Himalaya-gebergte waait. De krachtige geur van wilde orchideeën vermengt zich perfect met de verfijnde pioenroos uit de Himalaya, afgerond met een vleugje katoen muskus. 

Het Fleurs de l’Himalaya parfum heeft dezelfde heerlijke geur als de foaming shower gel. Het is geen opvallend en overheersend parfum, maar eerder luchtig en subtiel. Het valt me op dat de geur vrij snel vervliegt en dat is natuurlijk jammer voor een eau de parfum. Als ik het parfum de hele dag wil ruiken, moet ik minstens twee keer per day sprayen en het liefst drie keer. Niet erg, maar wel iets om mee rekening te houden als je dit parfum koopt. Als je de foaming shower gel en het parfum combineert, is de geur wel wat sterker aanwezig dan wanneer je de producten afzonderlijk gebruikt.

Het Fleurs de l’Himalaya parfum is los verkrijgbaar in diverse formaten, van 15 ml (reisformaat) tot 60 ml. In de gift set zit een flacon van 50 ml.

rituals fleurs de l'himalaya review

Je kunt de Rituals Fleurs de l’Himalaya Gift Set o.a. kopen bij Rituals, Douglas, Zalando en Bol.com. Het is een mooi geschenk om cadeau te doen, aan jezelf of iemand anders!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.