Review: HEMA Holographic Sheet Mask

Geplaatst door

In de HEMA webshop bestelde ik een aantal items, waaronder het HEMA Holographic Sheet Mask. Dit holografische gezichtsmasker viel me meteen op door z’n mooie verpakking. Toen ik in de beschrijving las dat het sheetmasker hydrateert en helpt tegen een doffe en vermoeide huid, was ik erg benieuwd en gooide ik het masker in mijn winkelmandje. Inmiddels heb ik het getest en in deze blogpost deel ik mijn ervaring met jullie!

hema holographic sheet mask

Beschrijving HEMA Holographic Sheet Mask – € 2,25

‘Een gezichtsmasker met komkommer- en grapefruitextract. Laat je huid stralen met dit holografische masker. Het masker hydrateert en helpt tegen een doffe en vermoeide huid.’

Ingrediëntenlijst

Aqua, Methylpropanediol, Dipropylene Glycol, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-4 Caprate, Chlorphenesin, Arginine, Carbomer, Glycerin, Collagen Extract, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Parfum, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Limonene, Taurine, Sodium Hyaluronate, Linalool, Camellia Sinensis Leaf Extract, Madecassoside, Cucumis Sativus Fruit Extract, Coptis Japonica Root Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Citrus Paradisi Fruit Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract.

Hoe HEMA Holographic Sheet Mask gebruiken?

Vouw het gezichtsmasker voorzichtig uit en breng het aan op de schone huid. Laat het masker 10 minuten inwerken. Verwijder het en masseer de overgebleven essence in je huid. Afspoelen is niet nodig.

hema holographic mask

Mijn ervaring

Voor € 2,25 vind ik dit een prima gezichtsmasker. Het masker heeft wel een paar voor- en nadelen. Allereerst ziet het sheetmasker er door de print superleuk uit. Het is eens iets anders dan een standaard wit masker. Wat ik jammer vind is dat het masker een beetje te klein is voor mijn gezicht. Aan de zijkant van mijn wangen en aan mijn voorhoofd komt het masker namelijk niet ver genoeg. Gelukkig worden de belangrijkste delen op mijn gezicht wel bedekt.

Het sheetmasker bevat veel product maar drupt niet. Het is gemakkelijk aan te brengen en blijft goed op z’n plek zitten. Verder voelt het masker verfrissend aan, maar niet zo fris als bij The Body Shop Aloe Calm Sheet Mask. Ik zou het eerder omschrijven als ‘gewoon fris’. Het masker zou naar komkommer- en grapefruitextract ruiken, maar die geur kan ik er niet echt in vinden. Het masker ruikt niet slecht maar ook niet heel lekker. Het is een ietwat neutrale geur waar ik me verder niet aan stoor.

Na gebruik voelt mijn huid zacht, glad en gehydrateerd aan. Daarnaast heeft mijn huid een mooie glow gekregen. Het masker heeft dus goed zijn werk gedaan en dat vind ik heel fijn. Het is niet het beste gezichtsmasker dat ik al heb gebruikt, maar voor de prijs is het een prima maskertje!

hema holographic

Het HEMA Holographic Sheet Mask kost € 2,25 en is te koop in de HEMA winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx