Deze producten heb ik in februari opgebruikt

Geplaatst door

De kortste maand van het jaar zit er bijna op. Ook dit keer heb ik weer een mandje met opgebruikte producten gevuld. Ben je benieuwd wat ik van de producten vind? Scrol dan snel naar beneden!

Lucovitaal Haar Vitamines Gummies

Deze haar vitamines heb ik al een paar keer gebruikt. Ik vind ze heel fijn en koop ze regelmatig in de aanbieding 1+1 gratis. Het zijn kauwbare, suikervrije gummies met een lekkere bosbessensmaak. Ze bevatten onder andere biotine en zink, ingrediënten die bijdragen aan de normale haargroei, goed zijn voor de conditie van het haar en voor glanzend haar zorgen. Als ik deze gummies gebruik, heb ik ook minder last van haaruitval.

Rituals The Ritual of Hammam Conditioner (review)

Ik vind deze Rituals conditioner heel fijn. Hij ruikt lekker naar eucalyptus en rozemarijn, de typische hammam geur. Daarnaast verzorgt hij mijn haar goed. Na gebruik is mijn haar niet meer droog en pluizig, maar glad en glanzend. De conditioner maakt mijn haar ook makkelijker doorkambaar. Momenteel ben ik de shampoo uit deze lijn nog aan het gebruiken. Waarschijnlijk zal die volgende maand in mijn mandje zitten.

nivea naturally good aloe vera masker

NIVEA Naturally Good Aloë Vera Masker

Ik vind het jammer dat ik het moet typen, maar dit NIVEA masker viel erg tegen. Meestal ben ik wel enthousiast over producten van NIVEA, maar dit masker heeft me teleurgesteld. Het masker had een chemische geur en maakte mijn huid niet minder droog. Integendeel: toen ik het masker verwijderde, voelde mijn huid trekkerig aan en heb ik meteen een hydraterende crème gesmeerd. 

florena anti age mask

Florena Anti Age Mask

Dit gezichtsmasker vond ik wél heel fijn! Het masker voelde heel aangenaam aan op mijn huid. Door de kamperfoelie, hyaluronzuur en olijfolie voelde mijn huid zacht, glad en gehydrateerd aan. Een bijkomend voordeel is dat dit masker slechts vijf minuutjes hoeft in te trekken, ideaal voor als je weinig tijd hebt en je gezicht toch een hydratatieboost wil geven. Dit masker zou een anti-age werking hebben, maar daar merk ik niets van na één keer. Ik zou het masker vooral opnieuw kopen vanwege z’n hydraterende werking.

balea hydrogel eye pads

Balea Hydrogel Eye Pads

Deze blauwgroene oogpads met hyaluronzuur en cactuswater verfrissen en hydrateren de huid onder mijn ogen. De werking is prima, maar de pads bleven niet zo goed op mijn huid plakken en dat vond ik irritant. Daarom zou ik ze niet meer opnieuw kopen. 

Parodontax mondwater

Ik ben de laatste tijd heel moe en dat merk ik aan mijn tandvlees. Op momenten dat mijn tandvlees een beetje ontstoken is, gebruik ik graag dit Parodontax mondwater. Het werkt gewoon heel goed. 

listerine cool mint

Listerine Cool Mint Mondwater

Als ik geen Parodontax mondwater gebruik, vind ik het sowieso fijn om een verfrissend mondwater te gebruiken. Het Listerine Cool Mint mondwater is een van mijn favorieten omdat het écht heel fris smaakt. Ik kan me voorstellen dat sommigen het gevoel hebben dat hun mond in brand staat, maar ik vind de frisse smaak in mijn mond heel prettig.

NIVEA Fresh Natural Deodorant

Deze deodorant ruikt lekker fris en gaat zweetgeurtjes tegen. Er is maar één nadeel: hij prikt na het scheren. Ik ervaar dit niet als een probleem omdat ik gewoon even wacht om te sprayen, maar ik geef het toch graag mee als tip. 

demak up wattenschijfjes

Demake’Up Expert Oval Wattenschijfjes

Ik vind deze grote, ovale wattenschijfjes heel fijn. Enerzijds omdat ik graag grote wattenschijfjes gebruik om mijn gezicht mee te reinigen, anderzijds omdat ze stevig en tegelijk zacht zijn. 

yves rocher micellair water

Yves Rocher Micellair Water Pure Algue

Dit mini flesje micellair water zat in de Yves Rocher adventskalender 2021 en heb ik met veel plezier opgebruikt. Het is een lekker fris reinigingswater om mijn gezicht mee te reinigen en make-up mee te verwijderen. Momenteel heb ik nog genoeg flessen micellair water in mijn voorraadkast staan, maar anders zou ik hier meteen een full size verpakking van kopen.

Lee Stafford Coco Loco Coconut Moisture Mist

Ik heb van nature droog, pluizig en eigenwijs haar dat alle kanten opgaat. Daarom gebruik ik heel graag deze hydraterende haarmist. De spray werkt als een leave-in conditioner en maakt mijn haar glad en zacht. Ik hou ook heel erg van de lekkere kokosgeur. Het Lee Stafford Coco Loco Coconut Mask is trouwens ook een aanrader!

labello hydro care

Labello Hydro Care lippenbalsem

En last but not least: een Labello lippenbalsem om mijn droge lippen te hydrateren. Een onmisbaar item in mijn handtas en nachtkastje!

Heb jij al één van deze producten gebruikt?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Leuke producten heb je gebruikt. ik ben benieuwd naar dat masker van Nivea.

Reacties zijn gesloten.