Unboxing Yves Rocher adventskalender 2021

Geplaatst door

De afgelopen tijd heb ik al veel mooie adventskalenders 2021 uitgepakt met jullie. Vandaag laat ik nog een prachtige adventskalender zien, namelijk de Yves Rocher adventskalender 2021. Ook dit is weer een pareltje! Ben je benieuwd naar wat er allemaal in deze kalender zit? Scrol dan snel naar beneden!

yves rocher adventskalender 2021

yves rocher adventskalender 2021 inhoud

yves rocher adventskalender review

Omschrijving Yves Rocher adventskalender 2021 

“Dit jaar nemen we je mee in onze Garden of Curiosities om het aftellen naar die heerlijke kerstperiode nog net dat ietsje leuker te maken! Iedere dag mag je een deurtje van je adventskalender openen en ontdekken met welke producten Moeder Natuur je dit jaar verrast. Kortom, het ideale kerstcadeau voor je mama, je zus, je beste vriendin… Of je kan hem natuurlijk ook lekker voor jezelf houden! En na de Advent, kan je onze kalender gewoon hergebruiken. Door hem bijvoorbeeld helemaal opnieuw te vullen of te gebruiken als decoratie op de kersttafel. De mogelijkheden zijn eindeloos!”

De Yves Rocher adventskalender 2021 kost normaal € 49,90, maar in de webshop is hij momenteel te koop voor € 39,90. 

yves rocher adventskalender

Yves Rocher adventskalender 2021 inhoud

Hieronder laat ik de inhoud van de kalender zien. Als je dit liever nog niet ziet, moet je nu wegklikken 😉 Ben je net zo benieuwd als ik? Scrol dan snel naar beneden!

In vakje 1 t.e.m. 5 vind je:

– Kalmerend schuimmasker (30 ml)
– Haarspoeling – glans (50 ml)
– Bodymilk Hammam (50 ml)
– Reinigend micellair water Pure Algue (50 ml)
– Voedende herstellende shampoo (50 ml)

In vakje 6 t.e.m. 10 vind je:

– Lipstick Rouge Vertige Satiné (tint 56)
– Bad- en douchegel verleidelijke sinaasappel (50 ml)
– Eau de Parfum Sel d’Azur (4 ml)
– Ultrafrisse reinigingsgel Pure Algue (30 ml)
– Lichaamspeeling Abricot (30 ml)

In vakje 11 t.e.m. 15 vind je:

– Herstellende gezichtsverzorging anti-pollution Elixir Botanique (30 ml)
– Bad- en douchegel zoete braam (50 ml)
– Nagellak Go Green Rouge Gingembre
– Botanische haarbalsem (30 ml)
– Bad- en douchegel Hammam (50 ml)


In vakje 16 t.e.m. 20 vind je:

– Minikohlpotlood
– Lipbalsem zoete braam
– Herstellend balsemmasker voor het gezicht (30 ml)
– Sleeping Care Herstellende Nachtverzorging Elixir Botanique (7 ml)
– Eau de Parfum Plein Soleil (4 ml)

In vakje 21 t.e.m. 24 vind je:

– Herstellende bodymilk Karité (30 ml)
– Repair haarbalsem masker 2 in 1 (35 ml)
– Handcrème verleidelijke sinaasappel (30 ml)
– Mascara Métamorphose (beperkte editie)

yves rocher kalender

Mijn mening

Eerst en vooral ziet de Yves Rocher adventskalender er ontzettend mooi uit. De kalender heeft een prachtig design met mooie, kleurrijke bladeren. Het design is misschien niet 100% kerstproof, maar wel heel origineel. Verder is de verpakking van de adventskalender (en van de cadeautjes) heel stevig. Tijdens het unboxen is er niets kapot gescheurd waardoor de kalender nog prima op mijn kast kan staan ter decoratie. Je kunt de kalender zowel neerleggen als rechtop zetten. 

De inhoud van de kalender vind ik ook verrassend omdat er veel diverse producten in zitten: gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging, make-up en parfum. Ideaal om veel nieuwe producten te leren kennen! Ik vind het ook fijn dat er een aantal full size producten in zitten zoals de lipbalsem, lipstick, nagellak en mascara. Stiekem vind ik het wel een beetje jammer dat er geen full size product in zit voor het gezicht of lichaam. Maar hé, we kunnen niet alles verwachten natuurlijk.

De Yves Rocher adventskalender heeft me aangenaam verrast en ik kijk ernaar uit om alle producten te gebruiken! Mocht je net zo enthousiast zijn als ik, kan je de Yves Rocher adventskalender 2021 kopen in de winkels en webshop. Normaal kost de kalender € 49,90 maar momenteel kan je hem voor € 39,90 kopen in de webshop. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Unboxing NIVEA adventskalender 2021

5 reacties

  1. Leuk om te zien dat er eens andere producten in zitten. Ik had 2 jaar na elkaar een kalender en qua nagellak een oogschaduw enzo stak er 2 jaar na elkaar dezelfde in en dat vond ik heel jammer. daarom dat ik deze niet meer gekocht heb

    1. Dat wist ik niet. Het is de eerste keer dat ik een Yves Rocher adventskalender heb dus ik kan niet vergelijken met de voorbije jaren. Wel fijn dat er dit jaar dan andere producten in de kalender zitten.

  2. Het ziet er prachtig uit..Dat was het eerste wat mij op viel.. Vroeger in mijn studententijd kocht ik geregeld Yves Roche producten..Daarna eigenlijk niet meer..Ik ga er eens naar kijken.. Groetjes Chrissy

    1. Dag Chrissy. Ja, dat herken ik. Ik ging vroeger ook veel meer shoppen bij Yves Rocher dan nu. Best zonde want ze hebben heel fijne producten in hun assortiment. Groetjes terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *