Shoplog: Kruidvat & Zalando

Geplaatst door

Sinds corona ga ik nog weinig shoppen in fysieke winkels. Ik vind het gewoon niet meer zo gezellig als vroeger. Afstand houden, tien keer ontsmetten en mensen die je al boos aankijken als je nog maar eens kucht. Nee, mij doe je er geen plezier meer mee. Ik shop véél liever online. Dan kan ik in alle rust rondkijken in de webshop en zorgeloos mijn winkelmandje vullen. Kruidvat en Zalando zijn twee webshops waar ik regelmatig bij bestel. Vandaag ontving ik van beide webshops een bestelling en het leek me wel leuk om een shoplog te delen met jullie. Dat is immers al heel lang geleden. Ben je benieuwd wat ik heb gekocht? Scrol dan snel naar beneden!

shoplog kruidvat

Zalando shoplog

only sneakers wit

only sneakers

Only sneakers wit – € 39,99

Ik hou van witte sneakers en eens in de zoveel tijd koop ik mezelf een nieuw paar. Bij Zalando bestelde ik deze witte sneakers van Only. Ik vind ze zo mooi! Het model, de goudkleurige details, de metallic glans… Ze zijn perfect voor mij!

Bij de reviews las ik dat de sneakers groot uitvallen en je best een maatje kleiner koopt. Dat klopt. Ik heb normaal schoenmaat 41 en heb de sneakers in maat 40 besteld. Deze Only sneakers zijn ook ideaal voor als je, net als ik, brede voeten hebt. Ik vind de prijs overigens ook goed meevallen voor zo’n mooie sneakers.

real techniques sponge

Real Techniques Miracle Complexion Sponge 2 Pack Base – € 9,85

Ik bestelde ook een Real Techniques Sponge Set bij Zalando. Ik had een nieuw make-up sponsje nodig en bij Zalando was er toevallig 10% korting op dit 2-pack. Ik breng altijd concealer aan met een Real Techniques sponge. Ik heb in het verleden al andere make-up sponsjes geprobeerd, maar ik blijf dit de beste vinden.

Kruidvat shoplog

dash pods promo

Dash All-in-1 Pods Wasmiddel – € 19,99 per 2 pakken (actie)

Eens in de zoveel tijd bestel ik een grote voorraad Dash Pods want die gebruik ik het liefst als wasmiddel voor onze kleren. De pods zijn verpakt in zakjes en perfect gedoseerd voor een goede reiniging, zonder geknoei. Bovendien ruiken ze ook nog eens superlekker! Bij Kruidvat is er regelmatig een Dash Pods actie en daar maak ik graag gebruik van. Dit keer heb ik 4 pakken Dash Pods (in totaal 168 wasbeurten) gekocht voor bijna € 40. Daar kunnen we wel een tijdje mee verder!

Voor ons beddengoed en handdoeken gebruik ik graag Rituals wasmiddel en wasverzachter Karma.

kruidvat power wc reiniger

Kruidvat Power Active WC Reiniger – € 0,89 per fles (750 ml)

Om onze wc’s schoon te maken, heb ik twee flessen Kruidvat Power Active WC Reiniger besteld. Het is de eerste keer dat ik deze variant heb gekocht. Ik heb ‘m besteld omdat ik er goede reviews over heb gelezen. Normaal kocht ik altijd de Kruidvat Fresh Lavender WC Reiniger, die overigens prima werkt, maar ik was nu wel benieuwd naar de Power variant. Tien jaar geleden had ik trouwens nooit gedacht dat ik dit ooit over een wc reiniger zou zeggen, lol.

kruidvat my hair gummies

Kruidvat My Hair Gummies – € 5,00 i.p.v. € 7,99

Als je mijn blogposts over mijn opgebruikte producten leest, dan heb je de Lucovitaal Haar Vitamines al meerdere keren voorbij zien komen. Dit keer heb ik de Kruidvat My Hair Gummies gekocht omdat ze in promotie zijn. Een potje kost nu € 5,00 in plaats van € 7,99 en dat is een fijne gelegenheid om ze eens te testen. Ik ben benieuwd of ik ze net zo goed zal vinden als de Lucovitaal Haar Vitamines.

lucovitaal super visolie omega 3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 – € 15,99 (1+1 gratis)

Vanwege mijn CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom) en fibromyalgie neem ik diverse vitaminen in om de klachten te verminderen, onder andere vitamine D en magnesium. Onlangs las ik dat visolie omega 3 zou helpen tegen fibromyalgie pijn. Ik verwacht geen wonderen maar ik wil het wel graag eens proberen. De Lucovitaal 1+1 gratis actie bij Kruidvat is alvast mooi meegenomen.

garnier skinactive micellair water

Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater – € 5,99 (400 ml)

Ik heb lang reinigingsdoekjes gebruikt om mijn gezicht mee te reinigen, maar de laatste tijd miste ik toch weer het frisse gevoel van micellair water. Omdat ik vroeger een goede ervaring met het Garnier SkinActive Micellair Water had, heb ik hier opnieuw een fles van besteld. Ik gebruik trouwens het micellair water voor de droge en gevoelige huid.

demake up wattenschijfjes

Demake’Up Expert Oval Wattenschijfjes – € 2,53 (50 stuks)

En bij reinigingswater horen natuurlijk wattenschijfjes. Ik gebruik het liefst grote wattenschijfjes om mijn gezicht mee te reinigen. Zo heb ik telkens maar één wattenschijfje nodig. De Demake’Up wattenschijfjes zijn ovaal, groot en stevig, en daarom vind ik ze zo fijn.

Garnier Skin Nutri Bomb Kokos Tissuemasker

Garnier Skin Nutri Bomb Kokos Tissuemasker – € 2,99 (2e halve prijs)

Het Garnier Nutri Bomb Kokos Tissuemasker is een van mijn favoriete gezichtsmaskers. Dit tissuemasker bevat een melkachtig serum met kokosmelk en hyaluronzuur. Het melkachtig serum is een beetje te vergelijken met een voedende reinigingsmelk en voelt echt heerlijk aan! Bij Kruidvat is een actie waardoor ik het tweede masker aan de helft van de prijs kon kopen. En zoals jullie ondertussen wel door hebben, maak ik graag gebruik van kortingen ;-).

parodontax mondwater

Parodontax mondwater – € 6,19 (500 ml)

Door mijn verminderde weerstand heb ik om de zoveel maanden last van mijn tandvlees. Ik gebruik hiervoor een Parodontax tandpasta in combinatie met Parodontax mondwater. Een tandpasta had ik nog, maar het mondwater was inmiddels op. Daarom bestelde ik een nieuwe fles. Ik vind het wel jammer dat dit mondwater zo duur is, maar de werking is natuurlijk het belangrijkste. 

kruidvat extra strong mondspoeling

Kruidvat Extra Strong Mondspoeling – € 1,99 (500 ml)

Voor Glenn bestelde ik het Kruidvat Extra Strong mondwater met een krachtige menthol smaak. Als ik geen tandvleesontsteking heb, gebruik ik ook graag standaard mondwater zoals deze. Ik hou van een frisse smaak in mijn mond. Voor het slapengaan spoel ik mijn mond ook altijd eens. 

kruidvat 3 laags toiletpapier

Kruidvat 3-laags toiletpapier – 24 rollen voor € 5,99

En last but not least: Kruidvat toiletpapier! Wij vinden dit prima toiletpapier en het grote pak met 24 rollen is superhandig om een tijdje mee verder te kunnen. 

Zo, dit zijn mijn aankoopjes van Kruidvat en Zalando. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien! Bestel jij ook wel eens bij deze webshops? Of ga je liever in fysieke winkels shoppen?

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

  1. Heel leuke post. Wij bestellen ook heel vaak bij Zalando en Kruidvat, veel gemakkelijker dan fysieke winkels.

  2. Ik ga eigenlijk nog altijd het liefste naar de fysieke winkels maar bv bij Lush bestel ik wel online omdat er niet echt eentje in de buurt is.

  3. Leuk, zo’n aankopenblogje! En groot gelijk dat je jezelf eens verwent met wat mooie en fijne dingen.
    De sneakers zijn echt tof.
    Ik koop ook graag bij Zalando omdat ze zoveel verschillende merken hebben en ik vind er met mijn kleine maat ook dingen die mij passen.
    Bij Kruidvat bestel ik ook geregeld, zeker als het de Actie Kneipp 1 + 1 gratis is, badolie voor mijn man bestel ik dan altijd. Want aan de gewone prijs is dat zo duur.

Reacties zijn gesloten.