Review: Lush Love Bug Bath Bomb

Geplaatst door

Lush Love Bug Bath Bomb – Heb jij de Lush Valentijnscollectie 2022 al gezien? Er zitten ontzettend leuke verwennerijen bij. Perfect om de dag van de liefde mee te vieren, met je geliefde of alleen. In bad gaan is sowieso een feestje met deze producten! Ik heb alvast een paar bath bombs uit de Lush Valentijnscollectie besteld en vandaag stel ik de eerste bath bomb voor aan jullie: Lush Love Bug Bath Bomb! Geef toe, deze kleurrijke vierwieler ziet er toch superleuk uit?

lush love bug bath bomb

Beschrijving Lush Love Bug Bath Bomb – € 6,50

‘Toet toet! Race naar je badkamer met deze fruitige, bloemige vierwieler vol sinaasappel en limoen. De plasticvrije glitters onder de motorkap bezorgen je een glansrijke overwinning.’

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Biologische Zoete Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Rozenolie (Rosa damascena), Water (Aqua), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Titanium Dioxide, Maïszetmeel (Zea mays), Talk, Dipropyleen Glycol, Synthetische Fluorflogopiet, Natrium Coco Sulfaat, Cocamidopropyl Betaïne, Propyleen Glycol, Tinoxide, Citral, Limonene, Linalool, Parfum, Kleurstof 45410:2, Kleurstof 15850:1, Kleurstof 45410, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 42090:2, Kleurstof 42090, Kleurstof 45350, Kleurstof 47005:1, Kleurstof 77491, Kleurstof 17200

lush love bug

Hoe Lush Love Bug gebruiken?

Laat de bomb in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan geur en kleur.

Hier gaan we!

Mijn ervaring

Lush Love Bug is een geweldig mooie bruisbal! Deze bruisbal in de vorm van een vierwieler is heel origineel en bevat heel mooie kleuren. Wanneer ik de bomb in het badwater laat vallen, krijg ik meteen een prachtig kleurenspektakel te zien. Blauw, roze, geel… en uiteindelijk wordt het badwater helemaal paars, heel mooi! De bruisbal knispert op een bepaald moment ook een klein beetje. Volgens Lush zou de bath bomb glitters bevatten, maar die zijn heel subtiel aanwezig in het water en ze zijn niet zichtbaar op mijn huid.

Wanneer ik de vierwieler tegen mijn neus hou, dan ruik ik duidelijk de limoen en sinaasappel. Het is een frisse, fruitige bruisbal die je direct vrolijk maakt (ook door de kleuren). Helaas vervliegt de geur erg als ik in bad zit. Ik ruik de limoen en sinaasappel nog, maar veel subtieler dan voordien. Als ik uit bad kom, ruik ik de geur ook niet meer op mijn huid. Dat vind ik wel jammer! Maar om dan weer een pluspunt te benoemen: de Lush Love Bug bath bomb maakt mijn huid wel zacht. Dat komt waarschijnlijk door de oliën in deze bath bomb. 

De geur in bad is dus mwah, maar voor de rest is dit wel een superleuke bath bomb uit de Lush Valentijnscollectie!

love bug lush

De Lush Love Bug Bath Bomb kost € 6,50 en behoort tot de Lush Valentijnscollectie 2022. Deze bruisbal is dus slechts tijdelijk verkrijgbaar in de Lush winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Lush Mr Loba Loba Bath Bomb

4 reacties

  1. Ik wist niet eens dat de Valentijnscollectie online stond. Heb ineens al een bestelling geplaatst 🙂

  2. Jammer dat de geur niet zo blijvend is als je zou verwachten.
    Maar het is wel een heel schattige bruisbal 🙂

Reacties zijn gesloten.