Review: Garnier Nutri Bomb Kokos Tissuemasker

Geplaatst door

Vandaag review ik het Garnier Nutri Bomb Kokos Tissuemasker. Dit gezichtsmasker is geïnspireerd door geavanceerde cosmetische trends uit Azië. Het masker bevat een melkachtig serum met kokosmelk en hyaluronzuur, en belooft je huid intensief te voeden. Benieuwd of dat klopt? Lees dan snel verder!

garnier nutri bomb kokos tissuemasker

Beschrijving Garnier SkinActive Nutri Bomb Kokos Tissuemasker

“Wanneer de huid droog is, heeft het meer nodig dan enkel hydratatie. Het heeft een voedingsboost nodig: een voedend maskermoment. Verwen jezelf met het eerste tissuemasker van Garnier doordrenkt met een melkachtig serum om de huid intens te voeden en droogheid te verminderen in slechts 15 min. Het melkserum is verrijkt met kokosmelk, verstevigend hyaluronzuur en is doordrenkt met de hoeveelheid serum van een vol flesje serum. Na 15 minuten is de droge huid gevoed, gehydrateerd en ziet ze er stralend uit. Na één week ziet de huidteint er egaler uit en zijn fijne lijntjes zichtbaar verminderd.”

Ingrediëntenlijst

AQUA / WATER • BUTYLENE GLYCOL • GLYCERIN • ETHYLHEXYL PALMITATE • PROPYLENE GLYCOL • DIPROPYLENE GLYCOL • AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE • CETEARETH-12 • CETEARETH-20 • CETEARYL ALCOHOL • COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT / COCONUT FRUIT EXTRACT • DISODIUM EDTA • GLYCERYL STEARATE • HYDROXYACETOPHENONE • PHENOXYETHANOL • POTASSIUM SORBATE • SODIUM HYALURONATE • TOCOPHEROL • XANTHAN GUM • PARFUM / FRAGRANCE

garnier nutri bomb mask kokos

Hoe moet je het Garnier Nutri Bomb Mask gebruiken?

Vouw het masker open. Breng het aan op een gereinigd gezicht. Laat het masker aansluiten op de contouren van het gezicht. Laat voor 15 minuten op het gezicht zitten en verwijder daarna het masker. Masseer overtollig product zachtjes in, gebruik het op je hals of verwijder het met een wattenschijfje. 

Mijn ervaring

Dit is één van de beste gezichtsmaskertjes die ik al heb gebruikt! Ik vind het melkachtig serum met kokosmelk en hyaluronzuur echt heerlijk! Het melkachtig serum is een beetje te vergelijken met een voedende reinigingsmelk. Zodra het masker op mijn gezicht ligt, voel ik meteen dat mijn huid lekker wordt gehydrateerd. Omdat het maskertje zo fijn aanvoelt, laat ik het vijf minuutjes langer zitten. Daarna verwijder ik het masker en masseer ik de overtollige restjes nog even goed in. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en heeft een mooie, subtiele glans gekregen. Dit Garnier Nutri Bomb mask is een echte voedingsboost voor de droge huid en heeft een lekkere, subtiele kokosgeur!

Ook over de pasvorm ben ik tevreden want masker sluit goed aan op mijn gezicht en blijft goed zitten. Ja, ik ben heel enthousiast en ik ga dit maskertje zeker opnieuw kopen!

garnier nutri bomb mask

Het Garnier Nutri Bomb Kokos Tissuemasker kost € 2,99 en is te koop bij diverse drogisterijen. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Garnier Hydra Bomb Tissuemasker Nacht

2 reacties

  1. Dit maskertje heb ik ook nog liggen. Hopelijk bevalt het mij even goed. Ik ben benieuwd

Reacties zijn gesloten.