Review: Rituals wasmiddel en wasverzachter Karma

Geplaatst door

Begin dit jaar heb ik een enthousiaste review gedeeld over het Rituals wasmiddel en wasverzachter Sakura. Vandaag wil ik jullie graag het Rituals wasmiddel en wasverzachter Karma voorstellen. Zoals de naam reeds zegt, ruiken deze wasproducten naar de heerlijke geur van The Ritual of Karma: een lichtzoete bloemengeur van heilige lotus en witte thee, die je het hele jaar door een zomers gevoel geeft. Ik heb inmiddels mijn handdoeken gewassen met deze Rituals Karma wasproducten en ik ben opnieuw aangenaam verrast!

rituals wasmiddel en wasverzachter karma

Rituals The Ritual of Karma luxe wasmiddel – € 15 (1000 ml)

rituals wasmiddel karma

Rituals beschrijving

Geniet van het zoete, fleurige aroma van je favoriete collectie, The Ritual of Karma, op je kleding en beddengoed. De verpakking luxueus geparfumeerde wasmiddel bevat voldoende voor 33 wasbeurten in de machine of 66 handwasjes. Combineert een fleurig bouquet van heilige lotus met de verzorgende kracht van witte thee, en geeft zo een speciale zomerse vibe en een verzorgende sensatie van positiviteit.

Instructies

Behandel vlekken direct voor op de kleding, met een kleine hoeveelheid wasmiddel. Lees de instructies op de verpakking nauwkeurig door om de juiste hoeveelheid te bepalen. Schenk voor een machinewas het wasmiddel in de wasmiddellade of plaats een dopje met wasmiddel op de kleding in de machine. Start het gewenste wasprogramma op de wasmachine. Je kleding wordt stralend schoon en krijgt een rustgevende bloemengeur.

Mijn ervaring

Ik ben heel tevreden over het Rituals wasmiddel Karma. Allereerst is het natuurlijk heel fijn dat het wasmiddel mijn was goed schoon maakt, maar de heerlijke geur is toch wel het meest opvallende aan dit wasmiddel. Zodra ik mijn handdoeken uit de wasmachine haal, ruik ik meteen de lekkere geur van The Ritual of Karma. Een frisse, lichtzoete bloemengeur met een zomers tintje. Als mijn handdoeken op het wasrek aan het drogen zijn, ruikt de hele kamer naar The Ritual of Karma. Zalig gewoon!

Rituals The Ritual of Karma wasverzachter – € 12,50 (750 ml)

rituals wasverzachter karma

Rituals beschrijving

Behandel je kleding en beddengoed met het zoete, fleurige aroma van heilige lotus en witte thee, met de luxueuze geurbooster & wasverzachter in 1 van The Ritual of Karma. Je kunt de milde wasverzachter gebruiken met alle wasmiddelen en alle soorten materialen. De verpakking bevat voldoende voor ongeveer 30 wasbeurten. Doe 25-35 ml in je machine en start het gewenste programma. Je kleding komt er schoon en zacht uit, ruikend naar rustgevende bloemen.

Instructies

Voeg 25-35 ml toe aan het wasmiddel of plaats het dopje op de kleding in de machine. Start het gewenste wasprogramma op de wasmachine. Je kleding wordt stralend schoon en zacht, en krijgt een rustgevende bloemengeur. Lees vóór gebruik de instructies op de verpakking nauwkeurig door om te bepalen hoeveel Karma geurbooster & wasverzachter je moet gebruiken.

Mijn ervaring

Ook over de Rituals wasverzachter Karma ben ik heel tevreden. Dit product heeft dezelfde lekkere geur als het wasmiddel en maakt mijn handdoeken heerlijk zacht. Ze zijn duidelijk zachter dan bij andere wasproducten. Als je het Rituals wasmiddel en wasverzachter Karma combineert, dan komt de lekkere geur nog veel beter tot zijn recht. I love it!

Zoals ik hierboven reeds zei, ruik ik de geur ook heel erg als de handdoeken op het wasrek aan het drogen zijn. Als mijn handdoeken bijna droog zijn, stop ik ze even in de droogkast om ze nog zachter te maken. Wanneer ik de handdoeken vervolgens uit de droogkast haal, ruik ik nog steeds de lekkere Karma geur, maar wel een tikkeltje subtieler dan voordien. 

rituals karma wasmiddel wasverzachter

Het enige minpunt dat ik kan benoemen, is de prijs. De Rituals wasmiddelen zijn duur in vergelijking met andere wasmiddelen, maar dat merk ik ook aan de kwaliteit. De luxueuze Rituals geur is uniek en bovendien maken de producten mijn was heerlijk zacht, nog zachter dan bij andere wasproducten. Ik kies ervoor om wat zuinig met de Rituals wasproducten om te gaan, en daarom was ik er alleen mijn handdoeken en beddengoed mee. Je kunt de Rituals wasproducten ook perfect voor je kleding gebruiken, maar dan zullen ze sneller leeg zijn en dan wordt het natuurlijk duurder. 

Het Rituals wasmiddel en wasverzachter Karma is alleen online verkrijgbaar in de Rituals webshop. Er is ook een wasmiddel voor de fijne was en een verfrissende spray verkrijgbaar in deze geur. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

 1. Dit vind ik echt heel leuk, maar wel prijzig zeg! Voor af en toe lijkt het me heerlijk. Karma is ook echt mijn favo geur van Rituals.

 2. Ik wist niet eens dat ze wasmiddel hadden bij Rituals.
  Maar aangezien ik wat ecologischer wil proberen leven, hou ik het toch maar bij Ecover.

 3. Rituals is één van mijn favoriete merken en geef het ook graag cadeau!
  Maar wist niet dat ze ook wasmiddel en wasverzachter hadden.
  Ga gelijk even kijken bij de webshop.
  Bedankt voor de tip.

Reacties zijn gesloten.