Fris je textiel op met de Rituals Refreshing Spray

Geplaatst door

Refreshing Spray Rituals review – Vind je het zonde om je favoriete trui al na een dag in de wasmachine te gooien? Dan kan je een verfrissende spray gebruiken om je trui een snelle opfrisbeurt te geven. Ik gebruik met veel plezier de Rituals Refreshing Spray Amsterdam Collection. Deze Rituals spray ruikt ontzettend lekker en frist je gedragen kleding in een mum van tijd weer op!

rituals refreshing spray amsterdam collection

Rituals Refreshing Spray Amsterdam Collection

Rituals heeft diverse refreshing sprays in het assortiment: The Ritual of Sakura, The Ritual of Karma en Amsterdam Collection. Ik gebruik momenteel de laatste variant met Japanse Yuzu en Nederlandse tulpen, die lekker fris en bloemig ruikt. De Rituals verfrissende spray is ideaal om je gedragen kleding op te frissen, maar ook voor delicate stoffen van je auto of meubelstukken. Kortom: voor alle textiel dat een snelle opfrisbeurt kan gebruiken!

Ingrediënten

Japanse Yuzu

Yuzu komt van oorsprong uit het Verre Oosten en is zowel een citrusboom als een vrucht. Het sap van Yuzu wordt gewaardeerd vanwege de rustgevende werking. De vrucht is zeer rijk aan antioxidanten, en staat bekend om zijn verzachtende en huidverzorgende eigenschappen.

Tulpen

Een bloem die is uitgegroeid tot een nationaal symbool voor Nederland die je overal tegenkomt.  Toen voor het eerst tulpen werden geïmporteerd vanuit het Ottomaanse Rijk, werden deze prachtige bloemen gezien als echte luxe.

refreshing spray rituals review

Hoe Rituals Refreshing Spray gebruiken?

Het gebruik is heel gemakkelijk. Het enige wat je moet doen, is de verfrissende spray op je kleding of ander textiel sprayen. Het is een sterke spray, de vloeistof komt er vlot uit en je hoeft niet vaak te sprayen om van de lekkere geur te kunnen genieten. Hierdoor is de Rituals spray best zuinig in gebruik. 

Ik gebruik de Rituals spray om gedragen kleding op te frissen, bijvoorbeeld als ik het nog niet nodig vind om een trui al na een keer dragen in de wasmachine te gooien. Ook de jassen en sjaals die op de kapstok in de gang hangen, geef ik zo af en toe een snelle opfrisbeurt. Verder gebruik ik de Rituals verfrissende spray voor de kussens en plaids in de zetel. Af en toe spray ik ook op de stoffen zetel zelf want die kan natuurlijk niet in de wasmachine, haha. 

rituals spray amsterdam collection

Ik vind de Rituals Refreshing Spray ontzettend handig om tussendoor te gebruiken. Uiteraard moet alle textiel tijdig gewassen worden in de wasmachine en gaat er niets boven frisgewassen kleding. Maar tussen de wasbeurten door is het erg handig om deze spray te gebruiken. En een luxueuze Rituals geur in huis is natuurlijk ook heel fijn!

De Rituals Refreshing Spray Amsterdam Collection kost € 10 (250 ml) en is online te koop in de Rituals webshop. 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Rituals Amsterdam Collection Gift Set

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *