Wat zit er in mijn (nieuwe) handtas?

Geplaatst door

Met Nieuwjaar heb ik een Bol.com cadeaubon gekregen van mijn zus, superleuk! Ik heb de bon meteen gebruikt en heb er een nieuwe handtas mee gekocht: de Lana La Luna handtas. Toen ik deze nieuwe handtas ontving, heb ik mijn oude tas direct uitgekuist. Dat was trouwens hoognodig, haha. De spulletjes die ik nog steeds gebruik, heb ik in mijn nieuwe tas gestoken. Terwijl ik hiermee bezig was, kwam ik op het idee om jullie te laten zien wat er allemaal in mijn nieuwe handtas zit. Het is immers altijd leuk om eens in andermans spullen te neuzen, toch? Kijk mee!

lana la luna handtas

lana la luna tas

Lana La Luna driedelige set met handtas, schoudertas en clutch

De Lana La Luna handtas behoort tot een driedelige set, samen met een kleine schoudertas en clutch (zie foto hierboven). De kleine schoudertas, ook te gebruiken als cross-body bag, is ideaal voor als je weinig spulletjes mee hoeft te nemen. In dat geval is de grote handtas een beetje overbodig. De clutch is dan weer leuk voor feestjes of voor een avondje uit. Maar aangezien er momenteel weinig te feesten valt, berg ik de clutch nog even mooi op.

Ik heb de Lana La Luna set vooral gekocht voor de grote handtas waar ik meteen verliefd op was. In deze blogpost ga ik het dan ook hebben over deze grote handtas. De kleine schoudertas zal ik tussendoor ook weleens gebruiken als ik niet veel spulletjes nodig heb, maar de clutch bewaar ik voor speciale gelegenheden. 

Lana La Luna handtas

handtas lana la luna

Deze mooie handtas van Saffiano kunstleer is heel trendy dankzij het stijlvolle design. Naast de chique uitstraling heeft deze tas nog meer voordelen. Het kunstleer is namelijk ontzettend duurzaam, krasbestendig, waterafstotend en ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. 

De handtas heeft een groot centraal compartiment met aan de zijkant verschillende handige vakjes en compartimenten. Zo heb je voor al je spulletjes een eigen plekje zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn en snel te vinden zijn. Geen eindeloze zoektocht meer naar je sleutels want je geeft ze gewoon een eigen plekje, ha! De handvatten zijn lang genoeg om de tas zowel in de hand of als schoudertas te dragen, wat ook zeker een pluspunt is. Er zit ook een verstelbare en afneembare schouderriem in deze set. 

De afmetingen van de tas zijn 32,5 x 26,5 x 13 centimeter. De tas heeft een opbergvakje met rits aan de buitenkant (achterkant), een centraal compartiment met ritsluiting bovenaan, twee handige opbergvakjes in de tas en een opbergvakje met rits in de tas. Kortom, genoeg ruimte voor al je spulletjes!

De Lana La Luna drieselige set kost € 59,95 en is te koop bij Bol.com. Let op: als je op de link klikt, krijg je eerst een andere tassen set te zien. Bovenaan kan je een kleur kiezen en dan moet je klikken op La Luna Saffiano Kunstleder Zwart. Daar kan je nog meer informatie vinden over de tas, foto’s bekijken en de tas eventueel bestellen als je ze leuk vindt. De andere tassen waaruit je kunt kiezen, zijn overigens ook heel mooi!

Wat zit er in mijn nieuwe handtas?

Zoals beloofd, geef ik jullie ook een kijkje IN mijn tas. Op dit moment ziet alles er vrij netjes uit, maar dat komt omdat ik alle spulletjes onlangs heb opgeruimd. Binnenkort zal de inhoud van de tas er wellicht rommeliger uitzien, haha. Hieronder kan je de inhoud van mijn tas bekijken!

what's in my bag

Allereerst neem ik altijd een klein flesje water mee voor onderweg. Een mini deodorant is ook onmisbaar, al gebruik ik die momenteel veel minder dan in de lente en zomer. Als ik naar buiten ga, draag ik altijd een mondmasker maar voor de zekerheid neem ik er altijd nog een paar extra mee in een plastic zakje. Je weet immers nooit dat er een mondmasker kapot zou gaan of dat iemand eentje is vergeten.

In mijn tas zitten ook twee flesjes desinfecterende handgel want ook dat is onmisbaar in deze tijd. De Rituals handgel Sakura ruikt trouwens heel lekker en heb ik al een paar keer opnieuw gekocht. De Kruidvat desinfecterende handgel is gewoon basic. Tenslotte nog twee pakken zakdoekjes want ook die komen altijd wel van pas.

Dan mijn veel te dikke portemonnee die bomvol kaarten en oude kassaticketjes zit. Ik krijg hem bijna niet meer dicht, oeps! Bij deze neem ik me dan ook voor om mijn portemonnee dringend uit te kuisen (zo’n stom klusje). In mijn tas zit ook altijd een paraplu want ja, we wonen in België. En een plastic zakje om mijn natte paraplu in te steken als ik hem niet meer nodig heb. Als ik onverwachts boodschappen ga doen, zijn de herbruikbare zakjes ontzettend handig. Scheelt me weer tien cent aan de kassa voor een plastic zak. 

Verder zitten er in mijn tas twee haarelastiekjes van Lara die ik ook soms gebruik. Er zitten ook twee lipproducten in. De Eucerin Aquaphor herstellende zalf is voor Lara en werkt super tegen droge lippen. De lippenbalsem gebruik ik. Ik kan echt niet zonder lippenbalsem en smeer het meerdere keren per dag. Ook een nagelknipper is onmisbaar voor mij. De mensen die me goed kennen (en ik weet dat er nu een paar zitten te lachen), weten dat ik gek wordt van losse velletjes rond mijn nagels en dat ik ze altijd en overal moet kunnen afknippen. 

Ook heb ik altijd een paar pleisters in mijn tas, voor moest iemand een wondje of dergelijke hebben. En last but not least: Napoleon snoepjes, omdat ik het altijd fijn vind om onderweg iets lekkers in mijn mond te hebben. Ik heb overigens niet altijd Napoleon snoepjes mee. Soms zit er ook een doosje Tic Tac in mijn tas of andere muntbolletjes. In ieder geval altijd wel iets.

Zo, dit was het dan! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe handtas vinden? Welke spulletjes sleuren jullie allemaal mee? Welke items zijn herkenbaar? 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

9 reacties

 1. Veel plezier met de tas zus, leuk om het artikel te lezen xxx

 2. Super mooie handtas. Die zakjes zijn echt handig, al slaag ik er toch nog ik om ze te vergeten… Xxx

 3. Dat is zeker een mooie tas, zou zelf niet aan een gandtas gedacht hebben bij bol, maar deze is echt leuk!

  1. Dat begrijp ik. Bol is niet zo bekend vanwege z’n mode artikelen, terwijl ze er echt prachtige items verkopen.

 4. Wat een prachtige tas! Het materiaal ziet er ook erg mooi en luxe uit, niet van dat goedkoop plasticachtig spul.
  En leuk zo, per drie.

  Grappig dat jij ook altijd een plastic zakje meeneemt voor je natte paraplu, doe ik ook 🙂
  Veel andere dingen zijn ook herkenbaar zoals de zakdoekjes en collectie maskers.
  Ik heb zelf ook altijd nog wat medicijnen (Buscopan en brufen) en ‘vrouwenspul’ mee.

  1. Bedankt Geke! Ja, het materiaal ziet er mooi en stevig uit. Ik heb een paar medicijnen in mijn portemonnee zitten. Dat is ook een van de redenen waarom hij zo dik is, haha. Eigenlijk zou ik de pilletjes beter in een apart zakje steken.

 5. Pleisters is dus iets dat ik altijd vergeet in mijn handtas te steken. Ik heb ook een lipkleurtje er in steken en medicatie

Reacties zijn gesloten.