Review: The Body Shop Vanilla Pumpkin Bath Bomb

Geplaatst door

In het najaar brengt The Body Shop altijd diverse special editions uit, waaronder de Vanilla Pumpkin collectie. Deze collectie bevat een shower cream, hand cream, body butter en bath bomb. In deze blogpost vertel ik jullie graag meer over de Vanilla Pumpkin bath bomb. Deze pompoenvormige bruisbal heeft een zoete, warme herfstgeur en kleurt het badwater prachtig oranje. Kijk mee!

the body shop vanilla pumpkin bath bomb

vanilla pumpkin bath bomb

Beschrijving The Body Shop Vanilla Pumpkin Bath Bomb – € 4,00

‘Bouw een gezellig feestje in je badkamer met deze bruisende bal vol geur en kleur. Laat de pompoenvormige Vanilla Pumpkin Bath Bomb in de volle badkuip vallen en wacht even tot hij is opgelost. Je badwater krijgt een prachtig oranje tintje en de verrukkelijke, warme geur van zoete vanille, geroosterde pompoenpitten en warme noten van karamel, ahornsiroop en amandelmelk.

Ingrediëntenlijst

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Carbonate, Sodium Sulfate, Alcohol, Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, VP/VA Copolymer, Polysorbate 20, Glycerin, Isopropyl Myristate, Anise Alcohol, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 14700/Red 4, CI 15510/Orange 4.

vanilla pumpkin fragranced bath bomb

the body shop bath

Mijn ervaring

Ik vind de Vanilla Pumpkin bath bomb heerlijk! De pompoenvormige bruisbal ziet er leuk uit en kleurt het badwater prachtig oranje. De bruisbal ruikt lekker warm en zoet naar vanille en karamel. Het is een heerlijke bruisbal voor de herfst! De geur hangt meteen in de hele badkamer en ook op mijn huid blijft de geur een tijdje hangen, weliswaar een stuk subtieler dan in de badkamer.

De Vanilla Pumpkin bath bomb is geschikt voor de normale tot droge huid en dat klopt ook. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Je leest het: ik vind deze bath bomb heel fijn. Ondanks dat de bruisbal wat kleiner is, in vergelijking met bijvoorbeeld een Lush bath bomb, moet hij zeker niet onderdoen. Een aanrader!

The Body Shop Vanilla Pumpkin Bath Bomb kost € 4 en is te koop in The Body Shop winkels en in de webshop.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Maak kennis met The Body Shop Wild Pine Limited Edition

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.