Om te smullen: Tony’s Chocolonely adventskalender 2021

Geplaatst door

Tony’s Chocolonely adventskalender 2021 – De voorbije weken heb ik al heel wat adventskalenders gedeeld met jullie. Meestal waren dit beauty adventskalenders of thee adventskalenders, maar vandaag wil ik graag een heerlijke chocolade adventskalender laten zien: de Tony’s Chocolonely adventskalender 2021! Deze Tony’s Chocolonely aftelkalender bevat 24 chocolade verrassingen in alle smaken van de regenboog. Een leuke, en vooral lekkere, manier om af te tellen naar Kerst!

tony's chocolonely adventskalender 2021

Beschrijving Tony’s Chocolonely adventskalender 2021

‘Het aftellen naar kersemuss was nog nooit zo leuk als met de Tony’s aftelkalender. Elke dag een vakkie, zo wordt aftellen ’n makkie. Steeds met een tiny verrassing in alle smaken van de regenboog. De Tony adventskalender bevat 24 individueel verpakte Belgische fairtrade chocolade in 10 verschillende smaken: pure, melk, witte chocolade met amandel, hazelnoot, noga, zeezout, karamel, pretzel, gefriesdroogde framboos en knettersuiker.’

Tony’s Chocolonely: CRAZY ABOUT CHOCOLATE, SERIOUS ABOUT PEOPLE

‘Onze visie is 100% slaafvrije chocolade. Niet alleen onze chocolade, maar alle chocolade wereldwijd. Hoe meer mensen kiezen voor slaafvrije chocolade en ons verhaal delen, hoe eerder 100% slaafvrije chocolade normaal wordt. Uiteindelijk bepaal jij, doe je mee?’

tony chocolonely adventskalender 2021

tony chocolonely adventskalender

tony chocolonely aftelkalender

Ik vind de Tony Chocolonely adventskalender 2021 superleuk! En niet alleen vanwege de lekkere chocolaatjes, haha. De kleurrijke verpakking ziet er heel leuk uit en maakt me meteen vrolijk. De binnenkant van de kalender vind ik heel origineel omdat er 24 weetjes en opdrachten worden gedeeld. Zoals bijvoorbeeld bij vakje 2: maak een kerstkaart voor je eenzame buur, oma of iemand anders die wel wat liefde kan gebruiken. De Tony Chocolonely aftelkalender bevat dus niet alleen 24 heerlijke chocolaatjes, maar is ook leuk om mee aan de slag te gaan zodat Kerst een mooie periode wordt voor iedereen.

Er is maar één nadeel aan deze chocolade adventskalender: het wordt best een uitdaging om elke dag maar één vakje open te maken. Ik heb alvast valsgespeeld en heb al drie vakjes opengemaakt. Enerzijds om deze blogpost te maken en anderzijds omdat ik de chocolade gewoon heel lekker vind. Als ik nog één tip mag geven: de bekende en heerlijke caramel sea salt chocolate bar zit erbij, woehoe!

tony's chocolonely aftelkalender

Kan jij ook niet wachten om te smullen van deze Tony’s Chocolonely adventskalender 2021? Of wil je hem graag cadeau doen aan iemand? Je kunt de Tony’s Chocolonely aftelkalender voor € 16,99 kopen bij Bol.com. 

2 reacties

  1. Oh super zeg..Ik ga hem onthouden voor volgend jaar..Mijn broer is eind november jarig én verzot op Tony Chocolony..Voor dit jaar ben ik in de pepernoten winkel geweest..originele smaakjes gekozen want ja daar is hij ook gek op..

Reacties zijn gesloten.