Review: Lush Snowball Bath Bomb

Geplaatst door

Vorige week heb ik een review gedeeld over de Lush Snow Fairy Lights Bath Bomb. Vandaag is de Lush Snowball Bath Bomb aan de beurt! Deze witte sneeuwbal vult je bad met prachtig gekleurd eucalyptus-muntwater. Ideaal voor als je wilt genieten van een heerlijk verfrissend en opwekkend bad. Kijk mee!

lush snowball bath bomb

Beschrijving Lush Snowball Bath Bomb – € 6,50

‘Tijd voor een zacht sneeuwballengevecht! Deze witte bol vult je bad met schitterend gekleurd eucalyptus-muntwater. Lush Snowball heeft dezelfde geur als onze Outback Mate zeep. Scoop, roll, throw, hit, bathe! De bath bomb bevat glitters, is vegan en verpakkingsvrij.’

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, Eucalyptusolie (Eucalyptus globulus), Citroengrasolie (Cymbopogon citratus), Pepermuntolie (Mentha arvensis), Titanium Dioxide, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Water (Aqua), Dipropyleen Glycol, Calcium Natrium Borosilicaat, Natrium Coco Sulfaat, Cocamidopropyl Betaïne, Tinoxide, Citral, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Parfum, Kleurstof 42090

Lush Snowball in bad!

Mijn ervaring

In eerste instantie ziet deze witte sneeuwbal er een beetje saai uit, maar zodra je hem in een bad vol water laat vallen, komt hij verrassend uit de hoek! Het is een bruisbal die langzaam bruist en waar je dus lang van kunt genieten. Eerst kleurt het badwater gewoon wit en langzaamaan komt de prachtige blauwe kleur tevoorschijn. Uiteindelijk kleurt het water helemaal blauw, heel mooi! 

Lush Snowball ruikt lekker fris naar citroen, eucalyptus en pepermunt. Het is een frisse, opwekkende geur. Zodra ik uit bad kom, blijft de geur nog subtiel hangen op mijn huid. Mijn huid voelt zacht aan en hier en daar zie ik subtiele glitters op mijn armen. Ook in bad zijn de glitters subtiel aanwezig. Ik vind dit niet erg, maar wellicht is dit handig om te weten voor jullie.

Ik ben aangenaam verrast door Snowball en ik zou hem zeker nog eens kopen. Wil jij hem ook kopen? Let er dan op dat je de bath bomb droog en donker bewaard totdat je hem gebruikt. 

lush snowball

De Lush Snowball Bath Bomb kost € 6,50 en is te koop in de Lush winkels en webshop. Deze bath bomb behoort tot de kerstcollectie en is slechts tijdelijk verkrijgbaar. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.