TIP: Lipton adventskalender 2021

Geplaatst door

Gisteren liet ik jullie de Pickwick Tea Topics Adventskalender 2021 zien. Vandaag is de Lipton adventskalender 2021 aan de beurt! Ook dit is een leuke thee adventskalender om af te tellen naar Kerst, met in ieder vakje twee theezakjes. Een superleuk vervroegd kerstcadeau voor jezelf, vrienden of familie!

lipton adventskalender 2021

Beschrijving Lipton adventskalender 2021

Kom in de Kerstsfeer met de Lipton Kerst Thee Adventskalender 2021. Onze prachtige adventskalender zonder chocolade biedt 24 magische momenten van plezier om te delen met je familie en vrienden. Met 12 zorgvuldig geselecteerde theevarianten, zal deze Lipton Kerstset bij iedereen in de smaak vallen. Geef jezelf en je geliefden deze unieke theeset cadeau en gebruik het als kerstdecoratie in de aanloop tot Kerstmis.

Wens elkaar een vrolijk kerstfeest en geniet van momenten samen met onze zwarte gearomatiseerde thee (Zwarte bessen, Earl Grey, English Breakfast, Vanille), verfrissende groene thee (Groene Thee Orient, Groene thee Citrus, Groene thee), en kruideninfusies (Rooibos, Kamille, Munt, Verbena, Rozenbottel). Deel de heerlijke theemomenten en kerstsfeer met de Lipton Adventskalender.

Zet zwarte thee, kruiden- en vruchtenthee met 100 °C vers gekookt water. Groene thee ontwikkelt de beste aroma bij 80-90 °C. De trektijd voor groene en zwarte thee is 1-3 minuten, voor kruidenthee tussen de 5 en 8 minuten. Geniet van de magie van Kerstmis met de Lipton Kerst Thee Adventskalender.​

lipton thee adventskalender 2021

De Lipton adventskalender 2021 bevat 24 vakjes om af te tellen naar Kerst, met in totaal 48 theezakjes. In ieder vakje zitten namelijk twee theezakjes zodat je elke dag thee kunt drinken met z’n tweeën. Dit is wellicht een mooi moment om even samen te zitten met iemand die belangrijk voor je is en om gezellig bij te praten. Ben je de enige theeliefhebber bij je thuis? Dan heb je gewoon elke dag twee theezakjes voor jezelf, wat ook heel leuk is!

thee adventskalender

lipton adventskalender

De Lipton adventskalender 2021 ziet er superleuk uit door de vrolijke kerstprint. Wanneer je de adventskalender op je kast zet, dan valt hij lekker op. Ideaal om in kerstsfeer te komen! Zoals je in de beschrijving kon lezen, bevat deze adventskalender verschillende theesoorten waardoor er genoeg variatie is. Dit is tevens een leuke manier om nieuwe theesmaken te leren kennen. Ik kan alvast niet wachten om elke dag een heerlijk me-time momentje in te plannen met deze thee adventskalender!

adventskalender thee

De Lipton adventskalender 2021 kost momenteel slechts € 9,74 bij Bol.com. Een goedkoop én leuk cadeau voor jezelf, vrienden of familie. Geniet ervan!

Eén reactie

  1. oh wel tof dat er telkens 2 zakjes inzitten. Hier ga ik toch eens kijken want wij drinken hier graag thee

Reacties zijn gesloten.