Nieuw: Intimacy Rouge eau de parfum (review)

Geplaatst door

Intimacy Rouge is een nieuw en exclusief parfum dat bij ICI Paris XL verkrijgbaar is. Na mijn positieve ervaring met het Intimacy Sheer parfum, was ik ook heel benieuwd naar deze nieuwe geur. Intimacy Rouge eau de parfum is een sensuele, zoete geur met een warme, kruidige toets. Het is een heerlijke geur voor dit najaar die ik graag wil delen met jullie!

intimacy rouge

Intimacy Rouge parfum: verpakking en prijs

Ik vind de verpakking heel mooi! De felrode kleur en leren details stralen liefde, passie en warmte uit. Als ik het Intimacy Rouge parfum ruik, dan passen het mooie doosje en de flacon daar perfect bij! Het parfum is nieuw en exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Een flesje van 50 ml kost € 49,95. Er zijn geen andere formaten te koop.

intimacy rouge parfum

Beschrijving en geurnoten

‘Intimacy Rouge is als een liefdesgedicht, een ode aan passie, de intimiteit waar we na een periode van afstand houden zo naar verlangen. Door de gelaagdheid is het eau de parfum verrassend: na fruitnoten volgt een elegant rozennectar en de sensuele zoete basis geeft de geur haar heel eigen identiteit en lange ‘scent trail’.

Basisnoten: vanille en patchouli
Hartnoten: rozennectar en muskus
Topnoten: sinaasappel en pruim

intimacy rouge eau de parfum

Mijn ervaring

Je kon het al lezen in de inleiding: Intimacy Rouge is een heerlijke geur voor dit najaar! Als ik het parfum in mijn hals spray, ruik ik eerst een fruitige, zoete geur door de sinaasappel, pruim en rozennectar. Al snel komt de muskusgeur erbij waardoor het parfum warm en sensueel wordt. Uiteindelijk komen daar nog de vanille en patchouli bij die het parfum een nog warmere, ietwat kruidige toets geven. Het is een heel vrouwelijke geur die, net als de flacon, passie uitstraalt. 

Ondanks dat het een warm en sensueel parfum is, vind ik het geen te zware geur. Het is geen overheersend parfum waar je omgeving zich aan zou kunnen storen, maar ik ruik het parfum wel duidelijk. Intimacy Rouge blijft ongeveer een halve dag hangen. Daarna ruik ik het parfum niet meer en spray ik het nog eens in mijn hals. Voor een eau de parfum is dit misschien een minpuntje, aangezien veel varianten langer blijven hangen. Persoonlijk vind ik het niet erg om ’s middags nog een keertje te sprayen. Het is een kleine moeite om de rest van de dag weer lekker te ruiken!

intimacy rouge parfum review

Intimacy Rouge eau de parfum kost € 49,95 (50 ml) en is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: 5 musthave damesgeuren voor de herfst

Eén reactie

  1. Heel benieuwd naar deze geur. Ik heb de eerste variant die ze van dit merk uitgebracht hadden.

Reacties zijn gesloten.