Review: Intimacy Sheer eau de parfum

Geplaatst door

Het Intimacy Sheer eau de parfum bestaat reeds enkele jaren, maar behoort nog steeds tot de meest populaire dames parfums. Intimacy Sheer is een bloemige, fruitige geur met een warme, kruidige toets. Een vrouwelijke en sensuele geur die ik met veel liefde aan mijn parfum stash heb toegevoegd. Lees hier mijn review van het Intimacy Sheer parfum!

intimacy sheer parfum

Intimacy Sheer parfum: verpakking en prijzen

Ik vind de verpakking heel mooi. Eerst en vooral hou ik van roze dus dit parfum scoort sowieso al goede punten! 😉 De leren details rond het flesje zijn ontzettend mooi en geven het flesje een chique uitstraling. Het Intimacy parfum is verkrijgbaar in drie formaten. Om jullie een idee te geven van de prijzen, vind je hieronder de prijzen van ICI Paris XL: 

30 ml: € 35,95
50 ml: € 49,95
100 ml: € 69,95

Het Intimacy Sheer parfum is uiteraard ook te koop bij andere parfumerieën. Mijn tip is om altijd even te vergelijken in de verschillende webshops want je kunt er makkelijk een paar euro mee besparen!

intimacy parfum

Beschrijving en geurnoten

INTIMACY onthult de sensuele identiteit van iedere vrouw dankzij een unieke geurhandtekening en is een ware streling voor de zintuigen. Deze fruitige, bloemige chypre-compositie is een combinatie van vrouwelijkheid en sensualiteit.

Vanaf de eerste noot vormt het eau de parfum INTIMACY Sheer een aangrijpende geurontmoeting: de prikkelende noten van kardemom en roze peper vermengen zich met de frisheid van bergamot, mandarijn en citroen. Het hart onthult een sensuele bloemengeur, samengesteld rond de Kazanlak-roos en geslepen door noten van jasmijn, kamperfoelie, kweepeer en cognac. Het hoofdbestanddeel van de geur, de Kazanlak-roos, smelt op de huid.

De stad Kazanlak ligt ten oosten van de beroemde “rozenvallei” in Bulgarije. De speciale frisheid en de vele facetten van de Bulgaarse roos Kazanlak geven deze geur al haar vrouwelijke sensualiteit. Op de achtergrond onderstreept een chypre-akkoord in INTIMACY Sheer de vrouwelijkheid ten top.

Topnoten: Kazanlak-roos, jasmijn, kamperfoelie, kweepeer, cognac
Hartnoten:
bergamot, mandarijn, citroen, kardemom, roze peper
Basisnoten: patchoeli, vetiver, vanille, tonkaboon en musk

intimacy parfum dames

Mijn ervaring

Intimacy Sheer is een bloemige, fruitige geur met een warme, kruidige en poederige toets. Het is een heerlijke vrouwelijke en sensuele geur. Ondanks de warme, kruidige en poederige accenten ruikt dit parfum niet zwaar. Het is geen duidelijk aanwezige geur zoals bijvoorbeeld Mugler Alien Mirage, maar wel een licht en subtiel parfum. Als ik Intimacy Sheer draag, ruik ik de geur wel maar is hij niet duidelijk aanwezig voor mijn omgeving. Tenzij iemand in mijn hals ruikt. Voor mij maakt dit niet zoveel uit, maar ik kan me voorstellen dat sommige vrouwen een licht parfum handig vinden voor op hun werk. Of omgekeerd: dat je juist van een zwaar, aanwezig parfum houdt. In het laatste geval kan je Intimacy Sheer beter overslaan. 

Het Intimacy Sheer parfum blijft ongeveer een halve dag hangen. Daarna ruik ik de geur niet meer en spray ik nog eens. Voor een eau de parfum is dit wel een minpuntje. De meeste eau de parfums die ik heb, blijven toch langer hangen. Maar goed, uiteindelijk hoef je gewoon nog een keertje extra te sprayen. Helemaal niet erg. Ik ben heel blij met mijn nieuwe parfum en ik ga hem de aankomende lente met veel plezier gebruiken!

Intimacy Sheer eau de parfum is te koop bij verschillende parfumerieën. Hierdoor kunnen de prijzen verschillen. Er is ook een geparfumeerde bodylotion verkrijgbaar. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Marc Jacobs Daisy Love Spring eau de toilette

Eén reactie

  1. Dat roze leer ziet er zo chique uit, love it! Deze wil ik ook nog een keer graag aanschaffen.
    Maar ik heb een belofte met mezelf gedaan… eerst de helft opmaken voor ik een nieuwe parfum koop.

Reacties zijn gesloten.