Nieuw: Kruidvat voedend voetenmasker (review)

Geplaatst door

Kruidvat voedend voetenmasker – Zoals jullie weten, gebruik ik heel graag voetmaskertjes. Toen Kruidvat onlangs twee voetenmaskers uitbracht, was ik dan ook heel erg benieuwd. Ik testte het Kruidvat Nourishing Foot Mask met arganolie. Dit voetenmasker werkt hydraterend en verzorgend, en biedt een intensieve behandeling van vijftien tot twintig minuten. Ben je net zo benieuwd als ik? Lees dan snel verder!

kruidvat voedend voetenmasker

Beschrijving Kruidvat voedend voetenmasker – € 2,99

‘Verwen, verzorg en hydrateer de huid van je voeten met het Kruidvat Nourishing Foot Mask voedend voetenmasker. Het masker biedt een intensieve behandeling van vijftien tot twintig minuten. Kruidvat verzorgend voetenmasker bevat hydraterende ingrediënten als arganolie, shea boter en extracten van steranijs, pepermunt, amandel en rozemarijn. Intensieve behandeling in 15-20 minuten. Voor de normale huid. Dermatologisch getest.’

Ingrediëntenlijst

Hoe moet je het Kruidvat Nourishing Foot Mask gebruiken?

Was vooraf je voeten en droog ze grondig af. Scheid de sokken door ze af te scheuren langs de scheurlijn. Doe de sokken met het voetenmasker aan en sluit deze om de enkels met de sticker. Laat het voetmasker 15-2O minuten inwerken. Masseer de voeten voor een heerlijk ontspannen gevoel. Verwijder de sokken met het voetenmasker en wrijf de resterende vloeistof voorzichtig in tot deze volledig is geabsorbeerd. 

kruidvat voetenmasker

Mijn ervaring

Ik vind het Kruidvat voedend voetenmasker heel fijn! De sokken zijn groot genoeg voor mijn voeten (schoenmaat 41) en de stickers blijven goed zitten. Ook bevatten de sokken genoeg product om in te werken. Wanneer ik de sokken aantrek, voelt de substantie een beetje fris maar dit frisse gevoel verdwijnt heel snel. Het voetenmasker voelt aangenaam warm en voor ik het weet, zijn de 20 minuten voorbij.

Het voetenmasker verwijderen gaat heel vlot. Ik masseer het resterende product nog even in en daarna voelen mijn voeten heerlijk zacht. Net zoals de meeste voetenmaskertjes heeft ook het Kruidvat Nourishing Foot Mask wat tijd nodig om in de huid te trekken. Ik vind dit geen probleem aangezien ik het voetenmasker ’s avonds gebruik en niet direct weer sokken of slippers moet aantrekken. Ook de geur is lekker. Het is een bloemige geur, maar ik ruik ook duidelijk de steranijs en pepermunt. 

Voor € 2,99 vind ik dit een prima voetenmasker. Merk ik verschil met de duurdere voetenmaskers van Scholl? Ja, bij de duurdere voetenmaskers blijven mijn voeten langer zacht, maar daarom is het Kruidvat voetenmasker zeker niet slecht. Het is een fijn voetenmasker voor tussendoor en ik zou het zeker opnieuw kopen!

kruidvat voetmasker

Het Kruidvat voedend voetenmasker kost € 2,99 en is te koop bij Kruidvat (ook online). 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: OPI Pro Spa Moisturizing Socks

Eén reactie

  1. Ik had deze net in de folder van Kruidvat zien staan. Na het lezen van jouw review ga ik beide varianten toch ook eens uitproberen. Mijn voeten kunnen wat extra verzorging gebruiken 🙂

Reacties zijn gesloten.