Review: Scholl Voedend Voetmasker Arganolie

Geplaatst door

Onlangs heeft Scholl een nieuw voetmasker uitgebracht, namelijk het Scholl Voedend Voetmasker Arganolie. Dit voetmasker met arganolie is speciaal ontwikkeld om de droge huid van je voeten intens te hydrateren. Het masker belooft je voeten in slechts 20 minuten heerlijk glad en zacht te maken. Ben je benieuwd of dat klopt? Lees dan snel verder!

scholl voedend voetmasker arganolie

Beschrijving Scholl Voedend Voetmasker Arganolie

“De Scholl-Experts hebben een voetmasker ontwikkeld om de droge huid van je voeten te hydrateren. Deze nieuwe formule met arganolie biedt een intens hydraterend gevoel en een ontspannende geur. Het belooft gladde, zachte voeten in slechts 20 minuten en het is klinisch bewezen dat één applicatie voldoende is voor 24 uur hydratatie. Dit masker is gemakkelijk te gebruiken en niet vettig. Perfect voor gebruik alleen of na gebruik van de Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl.”

Ingrediëntenlijst

Scholl voetmasker gebruiksaanwijzing

Haal de voetmaskers uit het zakje. Open voorzichtig elk masker langs het zegel aan de bovenkant. Trek de maskers aan over propere en droge voeten, en zorg ervoor dat deze op hun plaats blijven door de bijgevoegde sticker te gebruiken. Verwijder de maskers na 20 minuten en masseer de huid om de rest van het product te laten indringen. 

scholl voetmasker

Mijn ervaring

Ik ben heel tevreden over dit nieuwe Scholl voetmasker, net als over de andere Scholl voetmaskers die ik al heb gebruikt. Het voetmasker met arganolie ruikt lekker en mijn voeten (schoenmaat 41) passen er perfect in. Langs één kant blijft de sticker helaas niet goed plakken, maar dit stoort me eigenlijk niet. Het masker blijft ook zonder sticker goed op zijn plek zitten. Het voetmasker bevat veel product en de substantie voelt heel aangenaam. Na gebruik voelen mijn voeten heerlijk zacht en glad aan. Ook de volgende dagen voelen mijn voeten nog zacht aan. Scholl maakt zijn beloftes waar en dat vind ik heel fijn! 

Er is maar één nadeel: het product heeft wat tijd nodig om in de huid te trekken. Mijn tip is om het Scholl voetmasker ’s avonds te gebruiken of op een moment dat je niet direct weer sokken of slippers moet aantrekken. 

Het Scholl Voedend Voetmasker Arganolie kost € 5,29 en is o.a. te koop bij diverse drogisten en online apotheken. Tip: bij Kruidvat is er regelmatig een Scholl voetmasker aanbieding, bijvoorbeeld 2+1 gratis. Wellicht de moeite om in de gaten te houden!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Scholl Aloë Vera Voedend Voetmasker

Eén reactie

  1. oh deze wil ik ook eens uitproberen. Mijn voeten kunnen het gebruiken

Reacties zijn gesloten.