Review: AfterSun Facial Mask (Action)

Geplaatst door

AfterSun Facial Mask – Na een dagje zonnen is het fijn om je lichaam in te smeren met een aftersun. En ook je gezicht kan vaak wat verfrissing en hydratatie gebruiken. Tegenwoordig kan je daar een aftersun gezichtsmasker voor gebruiken. Ik gebruikte het AfterSun Facial Mask van Action. Dit gezichtsmasker met aloë vera is verkoelend en hydraterend voor de huid. 

aftersun facial mask

AfterSun Facial Mask – € 0,59 (bij Action te koop)

Dit aftersun gezichtsmasker van Action met aloë vera is verkoelend en hydraterend voor de huid. Ideaal om na een dagje zonnen te gebruiken! Terwijl je jouw lichaam rijkelijk insmeert met een aftersun, kan je dit gezichtsmaskertje gebruiken. Zo kan je huid kalmeren van de zon én heb je een heerlijk me-time momentje. Let op: je mag het masker niet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid. Ook moet je contact met de ogen vermijden. 

Ingrediëntenlijst 

Als ik naar de ingrediëntenlijst kijk, zie ik dat aloë vera op de vierde plaats staat. Dit betekent dat er veel aloë vera in het masker zit. Hoe hoger een ingrediënt op de ingrediëntenlijst staat, hoe meer er namelijk van in zit. Ik vind dit best verrassend voor een Action gezichtsmasker dat maar € 0,59 kost. 

Gebruiksadvies

Reinig je gezicht en breng het gezichtsmasker aan. Laat het masker 15 à 20 minuten zitten. Verwijder het masker en masseer het overtollige product in de huid. 

Mijn ervaring met het Action aftersun gezichtsmasker

Ik vind het aftersun gezichtsmasker heerlijk! Het facial mask bevat veel product en dat voelt fijn. Een nadeel hiervan is dat het masker een beetje drupt bij het openen. Daarom raad ik aan om het masker boven de wasbak aan te brengen. Eenmaal het masker op mijn gezicht zit, drupt het niet meer. Het masker sluit goed aan op mijn gezicht en blijft goed zitten. Verder ruikt het facial mask lekker fris en voelt het verfrissend en hydraterend aan. Voor ik het weet, zijn de 20 minuten voorbij. Na gebruik voelt mijn huid zacht, verfrist en gehydrateerd aan. Ja, het is een aanrader!

Tip: voor een extra verkoelend effect kan je het masker in de koelkast leggen.

aftersun gezichtsmasker action

Het AfterSun Facial Mask kost € 0,59 en is te koop bij Action.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Wat moet je doen als je geen aftersun hebt? 5 huismiddeltjes!

Review: The Beauty Dept haarmaskers (Action)