Review: The Beauty Dept haarmaskers (Action)

Geplaatst door

Een tijdje geleden heb ik drie The Beauty Dept haarmaskers gekocht bij Action: Don’t be a prick cactus hair mask, Let that man go mango hair mask, en You drive me coco nuts coconut hair mask. Deze haarmaskers sprongen direct in het oog vanwege hun vrolijke verpakking en door de beschrijving werd ik helemaal nieuwsgierig. Inmiddels heb ik de drie haarmaskers getest en vandaag deel ik mijn ervaring met jullie. Lees hier mijn review van The Beauty Dept hair masks! 

the beauty dept haarmaskers

The Beauty Dept haarmaskers – € 0,84 per stuk

Ik vind de verpakking van The Beauty Dept haarmaskers superleuk! Ze hebben alle drie vrolijke kleurtjes en prints, en ook de namen zijn heel origineel. Op de achterkant vind je de beschrijving, ingrediëntenlijst en gebruiksaanwijzing. Kortom: alles wat je moet weten om met de haarmaskers aan de slag te gaan. De haarmaskers kosten slechts € 0,84 en dat is echt goedkoop. Benieuwd of ze fijn werken!

The Beauty Dept Don’t be a prick cactus hair mask

the beauty dept don't be a prick cactus hair mask

ingredienten cactus hair mask

Beschrijving

Dit is een hydraterend haarmasker met cactus bloem extract en avocado olie. Het masker bevat 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

Hoe gebruiken?

Breng het masker aan op vochtig, gewassen haar en masseer het masker in het haar. Laat 3 tot 5 minuten inwerken en spoel uit. Het masker mag dagelijks gebruikt worden. Je kunt het masker 3 keer gebruiken. Ik heb lang haar en gebruik het 2 keer. 

Mijn ervaring

Dit haarmasker ruikt lekker bloemig en fris. Het is een verkwikkende geur waar ik heel erg van hou! Op het eerste gezicht lijkt het masker vrij dik, maar het is gemakkelijk aan te brengen en te verdelen over mijn haar. Na gebruik voelt mijn haar zacht aan en glanst het heel mooi. Het masker maakt mijn haar niet makkelijker doorkambaar en dat is wel jammer. Het Action Hair Mask Cap Sweet Coconut deed dit namelijk wél!

haarmasker the beauty dept

Aangezien alle haarmaskers dezelfde structuur hebben, laat ik bovenstaande foto maar één keer zien.

The Beauty Dept Let that man go mango hair mask

the beauty dept let that man go mango hair mask

ingrediënten mango hair mask

Beschrijving

Dit is een verzorgend haarmasker met mango extract en passievrucht olie. Het masker bevat 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

Hoe gebruiken?

Breng het masker aan op vochtig, gewassen haar en masseer het masker in het haar. Laat 3 tot 5 minuten inwerken en spoel uit. Het masker mag dagelijks gebruikt worden. Je kunt het masker 3 keer gebruiken. Ik heb lang haar en gebruik het 2 keer. 

Mijn ervaring

Dit haarmasker ruikt fruitig en zoet, een lekkere geur! De dikke structuur is hetzelfde als bij het vorige masker, maar ook hier is het product gemakkelijk te verdelen over mijn haar. Dit masker maakt mijn haar eveneens zacht en glanzend, maar niet makkelijker doorkambaar. 

The Beauty Dept You drive me coco nuts coconut hair mask

the beauty dept you drive me coco nuts coconut hair mask

ingrediënten coconut hair mask

Beschrijving

Dit is een revitaliserend haarmasker met kokosnoot olie, shea boter en cactusolie. Het masker bevat 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

Hoe gebruiken? 

Breng het masker aan op vochtig, gewassen haar en masseer het masker in het haar. Laat 3 tot 5 minuten inwerken en spoel uit. Het masker mag dagelijks gebruikt worden. Je kunt het masker 3 keer gebruiken. Ik heb lang haar en gebruik het 2 keer. 

Mijn ervaring

Dit haarmasker ruikt lekker naar kokos en shea boter. Net als de andere haarmaskers heeft dit masker een dikke structuur, maar is het gemakkelijk te verdelen over mijn haar. Na gebruik is mijn haar zacht en glanzend, maar niet makkelijker doorkambaar. Ondanks dat de drie maskers verschillende ingrediënten bevatten, hebben ze dus wel dezelfde werking. 

the beauty dept hair mask

Besluit

Voor slechts € 0,84 zijn dit prima haarmaskers! Ze hebben een leuke verpakking en ze ruiken allemaal heel lekker. Daarnaast doen ze goed hun werk want ze maken mijn haar zacht en glanzend. Jammer dat ze mijn haar niet makkelijker doorkambaar maken, maar dat is ook het enige minpunt. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Nieuw: Spa Exclusives Integrity (Action)

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *