Start het schooljaar met een gepersonaliseerde brooddoos + winactie

Geplaatst door

In september gaat Lara naar de tweede kleuterklas. Aangezien ze ‘s middags boterhammen eet op school, is een brooddoos natuurlijk onmisbaar. In samenwerking met Bulbby mocht ik een gepersonaliseerde brooddoos bestellen voor Lara, superleuk! In deze blogpost laat ik de brooddoos zien én deel ik een winactie waarbij jij een gepersonaliseerde brooddoos kunt winnen!

gepersonaliseerde brooddoos

Gepersonaliseerde brooddoos van Bulbby

In de webshop van Bulbby kan je verschillende soorten brooddozen bestellen. Ik heb gekozen voor de Mepal lunchbox campus met naam. Deze mooie brooddoos is beschikbaar in verschillende kleuren en prints, en kan je dus naar eigen wens personaliseren.

De brooddoos is ideaal om mee te nemen naar school. Door een naam, leuke tekst of je favoriete opdruk op de brooddoos te laten bedrukken, wordt het lunchmoment op school meteen een stuk leuker! Doordat je de brooddoos kunt personaliseren, maak je er echt een uniek exemplaar van. Hierdoor is de brooddoos gemakkelijk te herkennen door je kind. En ook voor de juf of meester is het handig als de naam van je kind op de brooddoos staat.

mepal lunchbox kind

mepal lunchbox

broodtrommel met naam

De Mepal lunchbox campus is 17,8 x 13,2 cm groot, heeft twee uitneembare bakjes (2 vaks) en een vorkje. Ik vind de uitneembare bakjes ontzettend handig om fruit of snackgroenten mee te geven bij de lunch. Ook handig meegenomen is dat de brooddoos in de vaatwasser mag (max. 60 graden).

Wat betreft de kleur en print heb ik Lara helemaal zelf laten kiezen. Ze heeft gekozen voor een rode brooddoos met hartjes, maar zoals ik al eerder zei is het ook mogelijk om andere kleuren en prints te kiezen.

Winactie

Wil jij ook graag een gepersonaliseerde brooddoos voor je (klein)kind ontwerpen? Dan heb ik goed nieuws want één van jullie kan er eentje winnen! Zo maak je kans:

– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie.

– Ik zou het heel leuk vinden als je Vanessablogt volgt op Facebook of Bloglovin en de winactie een like geeft. Delen is ook lief!

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Meedoen kan t.e.m. 27 juli 2021. Zodra de winactie is afgelopen, ontvangt de winnaar een mailtje met daarin de code om te bestellen. De verzendkosten zijn gratis. Veel succes allemaal!

Veel liefs,
Vanessa xxx

37 reacties

 1. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze doet het zo goed op school en tis zo’n lief en flink meisje

 2. Ik zou meedoen voor mijn kleinkind. Voor de eerste naar school. Een brooddoos met zijn naam. Wat Kan er leuker zijn. De Bonnie van liam 😍

 3. Oh dat is leuk! Onze zoon heeft al zo’n broodtrommel en deze zijn inderdaad heel fijn. Nu onze dochter ook bijna naar school mag zoeken we dus nog een leuke broodtrommel. Ik denk dat ze zo één wel te gek zou vinden. 🍀

 4. Oooo zo 1ntje zou ik graag in ontvangst willen nemen voor 1 van onze kleinkinderen .
  Dat zouden ze super vinden om een eigen design en hun naam erop zelf te mogen kiezen .
  Ik zal al beginnen duimen ✊✊

 5. Wat een fijne actie
  Ideaal voor mijn kleinzoontje. Hij zet graag de puntjes op de i en alles moet mooi op zijn eigen plekje liggen
  Hierin kunnen zijn druifjes en rozijntjes niet mengen met zijn boterhammetjes

 6. Ik duim voor deze mooie actie. Een gepersonaliseerde brooddoos voor ons kleinzoontje, die zo vaak verstrooid is, en daardoor zijn gerief soms achterlaat. Maar ook kleine zus zou natuurlijk heel blij zijn met een extra gepersonaliseerde brooddoos.

 7. Mijn dochter kan voor het nieuwe schooljaar inderdaad wel een nieuwe lunchbox gebruiken. Leuk om er eentje zelf uit te kiezen of te ontwerpen. Ik doe graag mee.

 8. ik doe graag mee aan de winactie dochter verliest altijd haar boterhamdoos maar met haar gepersonaliseerde doos zal ze hem steeds terug krijgen

 9. Mijn jongste neemt nu de ‘ afdankertjes’ van zijn oudste broer mee. Ondanks dat hij dit prima vindt en de trommels ‘cool’ zijn, zij het natuurlijk fantastisch leuk zijn om samen een gepersonaliseerde trommel te mogen maken voor het nieuwe schooljaar! Ik doe mee! 💙

 10. Ik doe graag mee voor onze dochter en ben ervan overtuigd dat ze hier enorm blij mee zou zijn!

 11. Super leuk voor mijn oudste zoon! Deze lunchtrommels zijn heel fijn in gebruik.

 12. Wat gaaf, de jongste van de drie gaat naar groep 3. Hij gebruikt nu een broodtrommel van zijn broer, maar een mooie nieuwe met zijn eigen naam is natuurlijk wel erg stoer!
  We doen graag mee!

 13. Dat zou echt ideaal zijn voor onze zoon. Hij gaat na de vakantie naar groep 4, maar heeft nog steeds zijn Cars broodtrommel van 4 jaar geleden en heeft gevraagd of hij alsjeblieft een nieuwe mocht…

 14. Wauw, wat zijn ze leuk zeg, deze Mepal brooddozen. Ik doe graag mee

 15. Ik win graag zo’n leuke persoonlijke brooddoos voor 1 van mijn kindjes! 😁

 16. leuk! mijn zoontje gaat in groep 3 natuurlijk niet meer zijn nijntje broodtrommel meenemen…. tijd voor een nieuwe voor ex-kleuters

 17. Ik doe mee voor onze zoon die straks Naar de basisschool gaat. Hiermee maakt hij wel echt de blits!

Reacties zijn gesloten.