Zoek je naar nieuwe lingerie? Probeer de babydoll

Geplaatst door

Gastartikel – De babydoll is een topper als het gaat om sexy lingerie. Voor elke vorm, elk figuur en elke stemming is er wel een type babydoll te vinden. Speels, romantisch, uitdagend of kinky? De babydoll stelt niet teleur. We bekijken vier populaire babydolls om uit te kiezen.

babydoll

Babydoll met push-up

Een babydoll legt sowieso al het accent eerder op de boezem en de taille. Als je je borsten extra in de verf wil zetten, kies dan voor een babydoll met een push-up. In de categorie push-up heb je verschillende soorten: met siliconen voor een maatje groter of met pads. Een gouden tip is om niet te overdrijven. Je borsten drie cups groter laten lijken kan er wel leuk uitzien op het eerste zicht, het kan ook voor teleurstellingen zorgen en daar voel jij jezelf waarschijnlijk ook niet zo goed bij. Be true, be real.

Babydoll met string

Bijpassende slip of string mag uiteraard niet ontbreken. Vaak koop je een babydoll als setje, maar je kan ook eens experimenteren met een kanten string of een zijden slip. Geen fan van een string of tanga? Met een elegante hotpants is een babydoll minstens even geslaagd. Soms geeft wat meer stof een mooier effect. Het is wat uitproberen en kijken waar jij je het prettigst in voelt en waar jouw rondingen het best in uitkomen.

babydoll kopen

Babydoll met jarretelles

Jarretelles, menig man en vrouw is er wild van. Dit praktische accessoire houdt niet enkel je panty’s recht, het doet harten sneller kloppen en het bloed sneller stromen. Op-en-top vrouwelijk en elegant. Combineer met een babydoll voor een onweerstaanbaar geheel. Ga je voor een leren babydoll? Waarom niet? Met jarretelles zorgt dat meteen voor een dominante look. Nog een zweepje erbij voor een complete outfit en je kan zo meedoen in een remake van ‘Fifty Shades of Grey’. Ben je van het romantischere type, ga dan voor een zachter stofje of een babydoll in pastelkleuren als lichtroze, muntgroen of mauve voor een zacht karakter.

Babydoll met open stuk

Aan de boezem is deze babydoll open. Extra pikant en recht voor de raap is deze babydoll zeker. Om het geheel nog wat op te smukken kan je eens afwisselen met tepelstickers of tepelkwastjes. Na stevig wat oefenen kan je ze laten draaien net zoals in de film. In de burlesque-scene noemen ze dat ‘tasselen’. Ga al maar vast condooms kopen want het belooft een hete avond te worden!