Review: Lush Rose Jam Showergel

Geplaatst door

Vandaag review ik voor jullie de Lush Rose Jam Showergel. Deze douchegel bevat een heerlijke mix van rozen, vanille, citroenolie en goji bessensap. Als je van een bloemige en zoete geur houdt, dan is de Lush Rose Jam douchegel wellicht iets voor jou. In deze blogpost kan je er alles over lezen!

lush rose jam showergel

Beschrijving Lush Rose Jam Showergel

“Turkse rozen absolue en verzorgende arganolie strooien een zee aan bloemen over je huid uit en laten een heerlijke, subtiele geur achter die bijzonder lang blijft hangen. Rozenblaadjes zijn de basis voor rozenolie en roos absolue. Ze komen uit Senir, Turkije, en zijn ʼs ochtends vroeg met de hand geplukt als ze het sterkst ruiken. Wanneer je zoete vanille combineert met reinigende, Siciliaanse citroenolie en vers goji bessensap geeft dat een frisse touch. Het resultaat is een showergel met de geur van plakkerige, overheerlijke Turkse rozenjam.”

Ingrediëntenlijst

Natrium Laureth Sulfaat, Natrium Cocoamfoacetaat, Glycerine, Water, Vanillestokjes-infusie, Cypresbladinfusie (Cupressus sempervirens), Laurylbetaïne, Parfum, Goji bessensap, Melkzuur (Lactic acid), Arganolie (Argania spinosa), Roos Absolue (Rosa damascena), Rozenolie (Rosa damascena), Geraniumolie (Pelargonium graveolens), Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Citronellol, Coumarine, Geraniol (Geraniol), Limonene, Kleurstof.

lush rose jam

Mijn ervaring

Ik vind de Lush Rose Jam douchegel heerlijk! De douchegel ruikt lekker naar wilde rozen: bloemig, zoet en een beetje kruidig. Het is zeker geen klassieke, ouderwetse rozengeur maar net een heel moderne versie. De douchegel heeft ongeveer dezelfde geur als de Lush Rose Gold Bath Bomb waar ik onlangs een review over heb gedeeld. De douchegel schuimt lekker en is zacht voor mijn huid. Na het afspoelen ruik ik de geur nog subtiel op mijn huid. Jammer dat hier geen bodylotion van bestaat waarmee ik mijn huid kan verwennen. Er is wel een Lush Rose Jam parfum en body spray verkrijgbaar. Wellicht zet ik één van deze producten op mijn verlanglijstje!

lush rose jam douchegel

Lush Rose Jam Showergel kost € 9,00 (100 g), € 18,00 (250 g) en € 30,00 (500 g). De douchegel is te koop in de Lush winkels en webshop. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Lush American Cream Showergel

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.