Review: Lush American Cream Showergel

Geplaatst door

Hou je van een zoete douchegel, maar vind je de Lush Snow Fairy Showergel té zoet? Dan is de Lush American Cream Showergel misschien wel iets voor jou! Lush American Cream is een mix van vers aardbeiensap,  verfrissend sinaasappelsap en romig vanilleschuim. Het lijkt wel een heerlijke milkshake. Voor de zoetekauwen onder jullie: hier een review van de Lush American Cream douchegel!

lush american cream showergel

Beschrijving Lush American Cream Showergel 

“Zoet, vers aardbeiensap en verfrissend sinaasappelsap mixen zó goed, het lijkt wel een Amerikaanse, rock-‘n’-roll milkshake. Als dat geen Grease-medley onder de douche wordt… Was de morning blues weg met geweldig zoet, romig vanilleschuim. Zacht carrageen-extract en kruidige scharlei hydrateren je huid diep. Maar pas op: je raakt hopelessly devoted aan deze douchegel. This is the one that you want, oehoehoe!”

Ingrediëntenlijst

Water (Aqua), Natrium Laureth Sulfaat, Glycerine, Natrium Cocoamfoacetaat, Laurylbetaïne, Parfum, Vanille Absolue, Scharlei-olie (Salvia sclarea), Lavendelolie (Lavendula augustifolia), Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Vers Sinaasappelsap (Citrus Aurantium dulcis), Vers Aardbeiensap, Carrogeenextract, Titanium Dioxide, Melkzuur (Lactic acid), Propyleen Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarine, Kleurstof 17200. 

lush american cream douchegel

Mijn ervaring 

Ik vind de Lush American Cream douchegel heel fijn! Niet alleen vanwege de mooie roze kleur, maar ook door de lekkere zoete geur. Echter is deze douchegel niet zo mierzoet als Snow Fairy, waarbij het lijkt alsof je een snoepwinkel binnenstapt. Lush American Cream is een mix van aardbeien, sinaasappel en vanille. Lush omschrijft de geur als een milkshake en daar lijkt het inderdaad op. De douchegel schuimt lekker en voelt zacht aan op mijn huid.

Na het douchen vervliegt de zoete geur snel. Van mij zou de geur gerust langer mogen blijven hangen, maar dat is ook het enige minpuntje dat ik kan bedenken. Als je van een zoete douchegel houdt, dan moet je Lush American Cream zeker eens proberen!

lush american cream

De Lush American Cream Showergel is verkrijgbaar in drie formaten: 100 gr (€ 9,50), 275 gr (€ 18,95) en 500 gr (€ 31,50). Je kunt de douchegel kopen in de Lush winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.