Review: Lush Rose Gold Bath Bomb

Geplaatst door

Lush Rose Gold Bath Bomb – 9 mei is het Moederdag en dat betekent dat er weer mooie Moederdag collecties verkrijgbaar zijn. De Lush Moederdag collectie is er daar één van! Ik bestelde een aantal producten in de shop en vandaag laat ik jullie het eerste item zien, namelijk de Lush Rose Gold Bath Bomb. Deze mooie bruisbal laat je genieten van een bloemige zonsondergang in bad. Kijk mee!

lush rose gold bath bomb

Beschrijving Lush Rose Gold Bath Bomb – € 6,50

“Geniet van een prachtige zonsondergang in bad. Oranje en roze tinten kleuren het water terwijl kalmerende, bloemige geuren tot bloei komen.”

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), DRF-alcohol, Parfum, Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Natriumalginaat, Orris Wortelpoeder (Iris florentina), Water (Aqua), Titanium Dioxide, Natrium Coco Sulfaat, Dipropyleen Glycol, Propyleen Glycol, Cocamidopropyl-betaïne, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, Calcium Natrium Borosilicaat, Silica, Alpha-isomethyl-ionone, Cinnamal Alcohol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoaat, Benzyl Salicylaat, Farnesol, Geraniol (Geraniol), Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Kleurstoffen.

De belangrijkste ingrediënten zijn:

  • Orris Wortelpoeder (Iris florentina)
  • Ylang Ylang-olie: (Cananga odorata): zoet, sterk en bloemig
  • Benzoëhars (Styrax tonkinensis): ontstekingsremmend en beschermend

lush rose gold

Lush Rose Gold in bad!

lush bath bomb rose gold
lush rose gold bruisbal
rose gold bath bomb
rose gold lush

rose gold

rose gold bruisbal

Mijn ervaring

Ik ben heel enthousiast over deze Lush bath bomb! De bruisbal ziet er mooi uit: roze met gouden glittertjes en een bloemenpatroon. Ideaal voor Moederdag! Zodra je de bruisbal in een bad vol water laat vallen, krijg je een prachtig kleurenspektakel te zien. Oranje en roze tinten kleuren het water en uiteindelijk wordt het badwater helemaal oranje. Lush omschrijft deze bruisbal als een zonsondergang en dat zie je ook terug in het water, heel mooi! In het water zie je de gouden glittertjes, maar deze blijven niet op je huid plakken. 

De bloemige en zoete geur is heerlijk. De geur doet me denken aan de Lush Rose Jam showergel. Na het badderen blijft de geur nog heel subtiel hangen. Op de Lush website staat niet vermeld dat deze bruisbal een verzorgende werking heeft, maar ik vind wel dat hij mijn huid zacht maakt. Ja, ik vind het een heel fijne bruisbal. Wat mij betreft zou hij zeker in het vaste assortiment mogen zitten!

Je kunt de Lush Rose Gold Bath Bomb (€ 6,50) kopen in de Lush winkels en webshop. Let op: deze bruisbal behoort tot de Lush Moederdag collectie en is dus tijdelijk verkrijgbaar. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Lush Marshmallow World Bath Bomb

Eén reactie

  1. Oh deze is mooi. Ik denk dat ik ook eens wat van de Moederdag collectie ga bestellen. Als er nog iets te koop is natuurlijk

Reacties zijn gesloten.