Review: W7 Moisturising Foot Mask

Geplaatst door

W7 Moisturising Foot Mask – W7 Cosmetics staat vooral bekend om zijn mooie en betaalbare make-up. Echter heeft dit merk ook een aantal verzorgingsproducten in het assortiment, waaronder dit W7 Moisturising Foot Mask. Dit is een hydraterend voetmasker voor droge en ruwe voeten. Na gebruik zijn je voeten weer glad en zacht. Althans, dat wordt beloofd, maar klopt het ook? Je leest het in mijn review!

W7 moisturising foot mask

Beschrijving W7 Moisturising Foot Mask – € 3,95

“W7 Cosmetics Moisturizing Footpack is een vochtinbrengend voetmasker. Zeg maar dag tegen ruwe en droge voeten, want met dit masker voelen ze weer heerlijk glad en zacht aan! Geformuleerd met pepermunt, sheaboter, macadamiazaadolie, toverhazelaar, haver en appelextract worden je voeten niet alleen intens gehydrateerd, maar zullen deze ook weer heerlijk fris aanvoelen.”

Ingrediëntenlijst

ingrediënten W7 moisturising foot mask

Hoe moet je het W7 Moisturizing Footpack gebruiken?

Trek de sokken aan over gereinigde en droge voeten. Sluit vervolgens de klittenband van de sok zodat het verzorgingsproduct of de warmte niet kan ontsnappen. Laat het masker 20 à 30 minuten intrekken. Verwijder daarna het masker en masseer overgebleven serum in je voeten. Tip: ga niet lopen, maar leg je voeten iets omhoog en laat ze ontspannen liggen.

W7 moisturizing footpack

Mijn ervaring

Het is een heerlijk voetmaskertje! Het masker heeft een frisse, zoete appelgeur en bevat veel serum. De sokken zijn wel aan de kleine kant in vergelijking met andere voetmaskers die ik al heb gebruikt. Ik heb schoenmaat 41 en mijn voeten passen er nog nét in. Als je een grotere schoenmaat hebt, dan zal het waarschijnlijk niet lukken. In de gebruiksaanwijzing staat dat ik de klittenband moet sluiten, maar er is geen klittenband aanwezig. Dit stoort me verder niet, ik vind het alleen raar dat het zo staat vermeld.

Ik vind het fijn dat het voetmasker 20 à 30 minuten mag intrekken. Uiteraard ga ik voor de volle 30 minuten. Je bent een voetmaskertjes liefhebber of je bent het niet, haha! Nadat ik de sokken verwijder, wrijf ik de restjes serum nog even goed in. Daarna voelen mijn voeten lekker zacht en glad aan, zoals W7 Cosmetics beloofd. Daar word ik blij van! 

Handig om te weten is dat het voetmasker verfrissend werkt. Gedurende de 30 minuten blijft het masker fris aanvoelen en daar moet je wel van houden. Persoonlijk zou ik hier in de zomer meer van kunnen genieten. Nu heb ik na gebruik toch snel mijn sokken aangetrokken. Maar ja, ik ben dan ook een echte koukleum!

W7 foot mask

Het W7 Cosmetics Moisturising Foot Mask kost € 3,95 en is o.a. te koop bij Boozyshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Loua Foot Sheet Mask

Eén reactie

  1. Deze wil ook wel eens proberen. Goed dat je het zegt van de grootte want heb ook een 41

Reacties zijn gesloten.