Review: Loua Foot Sheet Mask

Geplaatst door

Ik gebruik heel graag voetmaskertjes om mijn voeten eens extra te verwennen. In het Kruidvat viel mijn oog op het Loua Foot Sheet Mask. Loua is een Frans merk waar ik nog geen ervaring mee had. Ik was dan ook erg nieuwsgierig naar het Loua voetmasker en nam het mee naar huis om te testen. De felgekleurde verpakking sprak mij meteen aan. Benieuwd of ik over het voetmasker zelf ook zo enthousiast zal zijn!

loua foot sheet mask

Beschrijving Loua Foot Sheet Mask

De express verzorging van Loua: hydraterend, gemakkelijk en fun! De fantastische zoete amandelolie zorgt voor een hydraterende en herstellende werking. Stop je voeten in deze sokken van tissue voor een intens gehydrateerde en herstelde huid. De sokken zijn doordrenkt in actieve bestanddelen en zijn ideaal om je voeten het hele jaar door te verzorgen. Niet gebruiken op een geïrriteerde huid en buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten Loua voetmasker

ingrediënten loua foot mask

Gebruiksadvies Loua voetmasker 

Maak je voeten droog en schoon en trek de sokken aan. Trek het lipje rond de enkel aan om de sok vast te maken. Laat 15 minuten inwerken en masseer je voeten om de verzorgende bestanddelen in de huid te doen dringen. Naspoelen is niet nodig.

voetmasker van loua

Mijn ervaring

Het voetmasker van Loua is heerlijk! De sokken zijn goed doordrenkt met zoete amandelolie. Dit voelt niet alleen heerlijk, de amandelolie ruikt ook superlekker. De geur is vrij sterk aanwezig en dat vind ik heel fijn. Na 15 minuten verwijder ik de sokken en masseer ik de restjes amandelolie nog even goed in. Mijn voeten en hielen voelen zacht en gehydrateerd aan, top dus! 

De afgelopen tijd heb ik verschillende voetmaskertjes getest, onder andere het Qiriness Soft & Smooth Foot Mask en Scholl Relaxerend Voetmasker LavendelQua werking zijn ze eigenlijk allemaal hetzelfde, maar dit Loua Foot Mask heeft ongetwijfeld de lekkerste geur!

loua foot mask

Loua Foot Sheet Mask kost € 3,99 en is o.a. te koop bij Di en Kruidvat.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. oh deze wil ik ook wel eens proberen. Ga bij mijn volgend bezoekje bij Kruidvat er eens naar kijken.

Reacties zijn gesloten.