Review: Lush Mother Of Pearl Bath Bomb

Geplaatst door

Voor Moederdag heeft Lush een aantal bath bombs uitgebracht, waaronder deze Lush Mother Of Pearl Bath Bomb. Deze parel van een bath bomb zorgt voor romig badwater dat ruikt naar orchideeën. Ik heb de bruisbal getest en vertel jullie graag wat ik ervan vind. Ook deel ik een aantal foto’s van de bruisbal in bad. Kijk je mee?

lush mother of pearl

Beschrijving Lush Mother Of Pearl Bath Bomb – € 7,50

“Deze parel van een bath bomb zorgt voor romig badwater dat ruikt naar orchideeën. Het buitenste laagje zorgt bij het smelten voor een zachte en gehydrateerde huid. Laat de bomb in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan heerlijke geuren. Bewaar koel en droog tot je toe bent aan luxe, verzorgend bad.”

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Rijstzetmeel, Illipeboter (Bassia latifolia), Titanium Dioxide, Parfum, Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Vanille Absolue, Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Sojameel, Borage Oil, Hibiscuszaadolie (Hibiscus sabdariffa), Biologische Rozenbottelolie (Rose canina), PEG-7 Glyceryl Cocoaat, Synthetische Fluorflogopiet, Dipropyleen Glycol, Calcium Natrium Borosilicaat, Tinoxide, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Eugenol, Geraniol (Geraniol), Limonene, Linalool.

De belangrijkste ingrediënten zijn:

  • Ylang-ylang olie (Cananga odorata): zoet, sterk en bloemig.
  • Vanille Absolue: zoet en verzachtend.
  • Illipeboter (Bassia latifolia).
  • Biologische rozenbottelolie (Rose canina): rijk aan vitamines voor een stralende huid. 

lush mother of pearl bath bomb

Lush Mother Of Pearl in bad

lush mother of pearl bath

lush mother of pearl bruisbal

lush mother of pearl bomb

mother of pearl bath bomb

Mijn ervaring

In vergelijking met de andere Lush bath bombs ziet Mother Of Pearl er een beetje simpel uit omdat het een witte bruisbal is. Maar als je goed kijkt, heeft hij een subtiele glans en lijkt hij op een parel. Zodra ik de bruisbal in bad laat vallen, maakt hij het badwater melkachtig wit. Het buitenste laagje van de bruisbal zorgt bij het smelten voor een zachte en gehydrateerde huid en dat is een heerlijk gevoel. Ik merk dit zowel in bad als daarna. Als je van een verzorgende bruisbal houdt, dan is Mother Of Pearl echt iets voor jou.

Ook over de geur ben ik enthousiast. Het is een lekker bloemige, lichtzoete geur die aanwezig is in de hele badkamer. Ik ruik duidelijk de orchideeën terug. De bruisbal heeft ook een zoete toets door de vanille. Heerlijk! Zodra ik uit bad kom, verdwijnt de geur op mijn huid, maar dat is ook het enige minpunt van deze bruisbal. Mijn huid voelt wel nog steeds zacht en gehydrateerd aan.

Net als de Lush Atom Heart Mother Bath Bomb en de Lush Rose Gold Bath Bomb, zou deze Mother Of Pearl gerust in het vaste assortiment mogen zitten. Alle Moederdag bath bombs vallen hier goed in de smaak!

lush mother of pearl bruisbal

Je kunt de Lush Mother Of Pearl bath bomb voor € 7,50 kopen in de Lush winkels en webshop. Let op: deze bath bomb behoort tot de Moederdag collectie en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Volgende week na ik normaal naar de Lush, hopelijk hebben ze deze nog. je hebt me benieuwd gemaakt

Reacties zijn gesloten.