Review: Face Facts Vitamin C Sheet Mask

Geplaatst door

Vandaag review ik voor jullie het Face Facts Vitamin C Sheet Mask. Dit vegan masker met vitamine C belooft je huid te hydrateren en te verhelderen, met een stralende huid en natuurlijke glow als resultaat. Ben je benieuwd of dat klopt? Lees dan snel verder!

face facts vitamin c sheet mask

Beschrijving Face Facts Vitamin C Sheet Mask 

“Face Facts Vitamin C Sheet Mask is een heerlijk sheet masker, verrijkt met vitamine C, natriumhyaluronaat, glycerine, betaïne en panthenol. Dit vegan masker hydrateert je huid en heeft een verhelderende werking. De perfecte voorbereiding van je huid voordat je je favoriete make up aanbrengt, of gun jezelf een momentje rust met dit heerlijke masker. Geniet van een stralende huid met een natuurlijke glow!”

Inhoud: 2 maskers

Ingrediëntenlijst

Aqua, Propylene Glycol, Betaine, Phenoxyethanol, Panthenol, Hydrolyzed Sclerotium Gum, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Chlorphenesin, Jojoba Wax PEG-120 Esters, 3-o-Ethyl Ascorbic Acid, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Cyclohexane, Sodium Hydroxide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Chondrus Cripsus Extract, Vermiculite, Citiric Acid, Benzyl Salicylate.

face facts vitamin c mask

Hoe moet je het masker gebruiken?

Verwijder je make-up en reinig je gezicht. Haal het sheet masker uit de verpakking en vouw het masker open. Breng het masker aan en laat ongeveer 20 minuten intrekken. Verwijder het masker en spoel je gezicht af met warm water.

Mijn ervaring

Het eerste wat opvalt is dat het masker te klein is voor mijn gezicht. Dit is duidelijk aan mijn voorhoofd, het gebied rond mijn ogen en neus, en aan de zijkant van mijn wangen. Eigenlijk bijna overal. Het masker doet wel goed zijn werk want mijn huid wordt flink gehydrateerd. Na gebruik voelt mijn huid zacht en glad aan, en heeft ze – zoals beloofd – een mooie glans gekregen. Het masker heeft een subtiele sinaasappelgeur, maar zodra het masker op mijn gezicht zit, ruik ik hier niets meer van.

Wat ik ook zeker wil meegeven is dat het masker fris blijft aanvoelen. Op het moment dat ik dit masker test is het nog geen tien graden en nu stoort de frisheid me wel een beetje. In de zomer zou ik hier meer van kunnen genieten. Ik vind het een leuk masker om eens te proberen, maar vanwege de pasvorm zou ik het niet meer opnieuw kopen. Ik heb natuurlijk een lang gezicht en voorhoofd. Als jij een kleiner gezicht hebt, is de pasvorm wellicht geen probleem voor jou!

face facts sheet mask

Het Face Facts Vitamin C Sheet Mask kost € 2,95 (2 stuks) en is o.a. te koop bij Boozyshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Florena Hydrating Mask 24h

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *