Review: Lush Atom Heart Mother Bath Bomb

Geplaatst door

Speciaal voor Moederdag heeft Lush een aantal bath bombs uitgebracht. De Lush Atom Heart Mother Bath Bomb is daar één van. Deze schattige bruisbal met wolkjes heeft een fruitige, bloemige geur en zorgt voor een prachtig kleurenspektakel in bad. Ik heb de bath bomb getest en vertel jullie graag wat ik ervan vind. Ook heb ik een aantal foto’s gemaakt van de bruisbal in bad. Kijk mee!

lush atom heart mother bath bomb

Beschrijving Lush Atom Heart Mother Bath Bomb – € 5,95

“Een zoete appeltjesgeur en spectaculaire bath art zorgen voor ultieme ontspanning in je badkamer. Komt deze geur je bekend voor? Je kunt hem kennen van onze Once Upon A Time, een bodylotion die we tijdens de kerstperiode verkochten.”

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Parfum, Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Roos Absolue (Rosa damascena), Neroli-olie (Citrus Aurantium amara), Oranjebloesem Absolue (Citrus aurantium), Water (Aqua), Titanium Dioxide, Natrium cocoyl isethionaat, Propyleen Glycol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool

De belangrijkste ingrediënten zijn:

  • Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia): verkwikkend en reinigend.
  • Neroli-olie (Citrus aurantium amara): verkwikkend en verstevigend.
  • Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis): verfrissend en herstellend.
  • Roos Absolue (Rosa damascena): verzachtend en versterkend.

lush atom heart mother

Lush Atom Heart Mother in bad!

lush atom heart mother bruisbal

atom heart mother bath bomb

atom heart mother bruisbal

atom heart mother

atom heart mother bath

atom heart mother lush

lush atom heart mother bath

Mijn ervaring

Wat een fantastische bruisbal! In eerste instantie ziet de blauwe bruisbal met wolkjes er vrij simpel uit, maar dat verandert zodra ik de bruisbal in bad laat vallen. Zoals je op bovenstaande foto’s kunt zien, zorgt de Atom Heart Mother bath bomb voor een prachtig kleurenspektakel. Op een bepaald moment breekt de bruisbal in twee en dan lijkt het wel vuurwerk in bad, zo mooi! Uiteindelijk wordt het badwater helemaal paars en is er niets meer te zien van de blauwe bruisbal. Deze bath bomb is echt een verrassing!

Ook de geur is heerlijk: fruitig, bloemig en fris. Ik ruik vooral de citrusgeuren heel duidelijk, van de appeltjesgeur ruik ik weinig. Volgens Lush zou deze bruisbal dezelfde geur hebben als de Once Upon A Time bodylotion, maar daar heb ik geen ervaring mee. Zodra ik uit bad kom, vervliegt de geur snel. Ik merk ook niet dat deze bruisbal een verzorgende werking heeft. Het is echt een bruisbal die je moet kopen vanwege de geur en als je wilt genieten van een prachtig kleurenspektakel in bad. Van mij zou deze bath bomb gerust in het vaste assortiment mogen, net als de Lush Rose Gold Bath Bomb!

Je kunt de Lush Atom Heart Mother bath bomb voor € 5,95 kopen in de Lush winkels en webshop. Let op: deze bath bomb behoort tot de Moederdag collectie en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Ik vind bathbombs echt zo leuk en gewoon super fijn om te gebruiken.
    Spijtig dat ik hier geen fan ben van de ingrediënten vooral de titanium dioxide. Bedankt voor de stap voor stap van de bathbomb heel leuk om te bekijken.

Reacties zijn gesloten.