Review: Action Hair Mask Cap Sweet Coconut

Geplaatst door

Action Hair Mask Cap – Een gezichtsmasker en voetmasker gebruik ik bijna wekelijks, maar een haarmasker breng ik veel minder aan. En dat terwijl mijn droog en pluizig haar best wat extra verzorging kan gebruiken. Daar wil ik dus graag verandering in brengen! Vandaag deel ik alvast een review van een haarmasker dat ik onlangs heb gebruikt, namelijk het Action Hair Mask Cap Sweet Coconut. Dit Action haarmasker kapje is speciaal ontwikkeld voor droog haar. Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

action hair mask cap sweet coconut

De verpakking

Door de vrolijke en kleurrijke verpakking springt dit haarmasker meteen in het oog als je voorbij de Action schappen loopt. Het Action Hair Mask Cap Sweet Coconut ziet er heel uitnodigend uit en voor slechts € 1,29 kon ik het niet laten liggen. Op de achterkant van de verpakking vind je de gebruiksaanwijzing en de ingrediëntenlijst. Je kunt dus direct met het haarmasker aan de slag!

Beschrijving Action Hair Mask Cap Sweet Coconut 

Het Action haarmasker kapje is speciaal ontwikkeld voor droog haar. Het heeft een vochtinbrengende en verzorgende werking met Q10, keratine, jojoba olie en kokosolie. 

Ingrediëntenlijst

Aqua, glycerin, cetearyl alcohol, protease dextran, propylene glycol, cocos nucifera (coconot) oil, hydrolyzed keratin, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, tocopherol, ubiquinol, phenoxyethanol, boswellia carterii oil, hydroxyethylcellulose, parfum, coumarin. 

hair mask cap sweet coconut

hair mask cap coconut

Hoe moet je het Action haarmasker kapje gebruiken?

Gebruik het haarmasker na het wassen op handdoekdroog haar. Open het sachet, haal voorzichtig het masker eruit en vouw het open. Gebruik je vingertoppen om het serum gelijkmatig te verspreiden. Plaats het haarmasker op je hoofd zoals een hoed en zorg ervoor dat al het haar wordt bedekt. Maak het haarmasker vast met de sticker. Masseer het haarmasker zachtjes in het haar. Laat het masker 15-20 minuten inwerken. Verwijder het masker en spoel het haar grondig uit met lauwwarm water.

Mijn ervaring

Ik ben heel enthousiast over het Action Hair Mask Cap! Voor € 1,29 is dit een geweldig haarmasker voor droog haar. Het masker maakt mijn haar superzacht en laat het heel mooi glanzen. Het geeft mijn haar echt een oppepper! Ook is mijn haar makkelijk doorkambaar. Het Action haarmasker kapje bevat veel crème en ruikt heerlijk naar kokos. Als ik een minpuntje moet benoemen is dat het niet zo eenvoudig is om het kapje bij jezelf aan te brengen. Wellicht is het gemakkelijker als iemand anders dit kan doen. Maar eenmaal het kapje erop zit, blijft het wel goed zitten met behulp van de sticker. Ik vind dit Action haarmasker heel fijn en ik ga het sowieso opnieuw kopen!

hair mask cap action

Het Action Hair Mask Cap Sweet Coconut kost € 1,29 en is te koop bij Action.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Ik heb deze ook nog liggen samen met een andere variant. Benieuwd of ik ook zo enthousiast als jij ga zijn.

Reacties zijn gesloten.