Nieuw: Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal

Geplaatst door

La Vie Est Belle Soleil Cristal – Lancôme La Vie Est Belle bestaat reeds enkele jaren en blijft één van de populairste parfums voor vrouwen. Inmiddels zijn er al verschillende varianten uitgebracht. Onlangs is er een nieuwe geur aan het assortiment toegevoegd, namelijk de Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal eau de parfum. De voorbije dagen heb ik dit parfum met veel liefde gebruikt en in deze review vertel ik je er meer over. Lees je mee?

la vie est belle solait cristal

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal eau de parfum: verpakking en prijzen

Ik vind de verpakking ontzettend mooi, zowel het doosje als het glazen flesje. Het flesje ziet er bij ieder La Vie Est Belle parfum ongeveer hetzelfde uit, met hier en daar een kleine aanpassing, maar het blijft een pareltje om naar te kijken. Het roségoud in combinatie met het zilver ziet er heel mooi en stijlvol uit, en het strikje rond de dop is een mooi detail. Bij dit La Vie Est Belle Soleil Cristal parfum is het flesje extra speciaal omdat het holografisch is. Afhankelijk van hoe het licht op het flesje schijnt, komen er prachtige kleuren tevoorschijn in alle kleuren van de regenboog. Dit maakt La Vie Est Belle Soleil Cristal extra bijzonder!

Om je een idee te geven van de prijzen, vermeld ik hieronder de prijzen van ICI Paris XL. Uiteraard is het La Vie Est Belle parfum ook bij andere parfumerieën te koop. Vergelijk altijd even de prijzen in de verschillende webshops want hiermee kan je soms flink wat geld besparen.

50 ml: € 70,90
100 ml: € 99,50

lancome la vie est belle soleil cristal

Beschrijving en geurnoten

Geluk is meer dan een gevoel: het hangt als een aura van licht om je heen. La Vie Est Belle Soleil Cristal eau de parfum is als een aura van geluk die je kunt delen en waarmee je de wereld om je heen zal verblijden. Zo maak je van alledaagse situaties uitzonderlijke momenten.

In de eau de parfum Soleil Cristal is het meest heldere facet van geluk verwerkt van het assortiment van La Vie Est Belle. Deze geur is zonnig, verslavend en helder. Schittert met een warm bloemenhart. De eau de parfum bestaat uit sprankelende topnoten van mandarijn, een hart boordevol witte bloemen en een touch van zonovergoten Madagaskar-vanille gecombineerd met patchoeli uit Bali.

De tijdloze holografische tinten zijn voor de eerste keer te zien in de iconische parfumflacon die het binnenvallende licht als een kristal weerkaatst. Van het warme gouden hart tot de stralende vleugels van de vrijheid hangt het licht als een aura van geluk rond de flacon.

Topnoten: roze peper, mandarijn en bergamot
Hartnoten: ylang-ylang, iris, oranjebloesem en jasmijn
Basisnoten: kokosnoot, vanille en patchoeli

soleil cristal parfum

Mijn ervaring met La Vie Est Belle Soleil Cristal

La Vie Est Belle Soleil Cristal ruikt heerlijk! In eerste instantie lijkt de luxe geur heel erg op het originele La Vie Est Belle parfum, maar Soleil Cristal is nét een tikkeltje kruidiger. Het is nog steeds een bloemige geur, maar het gaat meer naar de warme kant. Lancôme omschrijft Soleil Cristal als een zonnige geur en dat klopt ook. Als ik het parfum ruik, krijg ik er een warm en gelukzalig gevoel van.

Wat ik een pluspunt vind is dat het parfum de hele dag blijft hangen. Twee keer in mijn hals sprayen is genoeg om de hele dag van deze lekkere geur te kunnen genieten. Oké, je betaalt wat meer voor een La Vie Est Belle parfum, maar de kwaliteit is ook wel heel goed. De voorbije dagen heb ik dit parfum met veel liefde gebruikt en dat zal de komende tijd niet anders zijn. Doordat ik zo weinig parfum hoef te sprayen, kan ik er waarschijnlijk nog heel lang van genieten!

soleil cristal la vie est belle

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal is te koop in verschillende parfumerieën. Hierdoor kunnen de prijzen verschillen. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Intimacy Sheer eau de parfum

Eén reactie

  1. Oké, nu wil ik weer een nieuwe parfum erbij haha.. maar ik moet eerst de helft opmaken van wat ik heb staan.

Reacties zijn gesloten.