Nieuw: Spa Exclusives Integrity (Action)

Geplaatst door

Bij Action viel mijn oog op deze nieuwe limited edition: Spa Exclusives Integrity White Lotus. Deze mooie, blauwe lijn bevat een douchegel, body mist, body scrub, bodycrème en bruisballen. Ik heb de bruisballen en bodycrème getest en in deze blogpost vertel ik wat ik ervan vind. Lees je mee?

spa exclusives integrity

Spa Exclusives Integrity White Lotus Bath Bombs – € 1,19 (5 stuks)

In de verpakking zitten vijf mooie, blauwe bruisballen. Wanneer ik een bruisbal tegen mijn neus hou, ruik ik een frisse en bloemige geur. Zodra ik de bruisbal in het water gooi, maakt hij het water mooi blauw. Maar helaas is het ook niet meer dan dat. Eenmaal de bruisbal in het water is, ruik ik niets meer van de geur. De bruisbal is verder ook niet verzorgend want ik voel geen verschil aan mijn huid. De Spa Exclusives Integrity bruisballen zien er dus leuker uit dan ze werkelijk zijn. Jammer!

De andere bruisballen ga ik gebruiken voor als mijn dochter Lara (3) in bad gaat. Zij vindt het leuk als het badwater een kleurtje heeft en voor haar maakt de geur niet uit. Maar voor mij vallen deze bruisballen erg tegen. Voor een volwassene zou ik ze niet aanraden.

Spa Exclusives Integrity White Lotus Bath Bombs

Spa Exclusives Integrity bruisballen

Spa Exclusives Integrity White Lotus bruisballen

Spa Exclusives Integrity White Lotus Body Cream – € 1,69 (200 ml)

De bodycrème is gelukkig wél fijn! De structuur is perfect, niet te dun en niet te dik. De crème met vitamine B5 smeert makkelijk uit en trekt vrij snel in. Hierbij is het wel belangrijk dat je niet te veel crème in een keer aanbrengt. Op de verpakking staat dat deze bodycrème geschikt is voor de normale huid en dat klopt ook. Sommige dagen zijn mijn benen erg droog en dan gebruik ik toch liever een andere crème die meer voedt. Als jij altijd een droge huid hebt, dan is het wellicht beter dat je deze crème laat staan. 

De bodycrème ruikt lekker bloemig en warm. Het is een luxueuze geur, echt zo’n spa geurtje. De geur blijft ook subtiel hangen en dat vind ik fijn. Ja, als je een normale huid hebt is deze body cream een aanrader. Zeker voor die goedkope prijs!

Spa Exclusives Integrity Body Cream

spa Exclusives Integrity body crème

De Spa Exclusives Integrity bruisballen (€ 1,19) en bodycrème (€ 1,69) zijn te koop bij Action. Deze lijn is limited edition en dus tijdelijk verkrijgbaar.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Action Hair Mask Cap Sweet Coconut