Review: Kocostar voetmasker (foot moisture pack)

Geplaatst door

Kocostar voetmasker – Zoals jullie inmiddels weten, ben ik gek op voetmaskertjes. Op mijn blog zijn er al heel wat merken voorbijgekomen en onlangs heb ik weer een nieuw merk geprobeerd. Ik heb namelijk het Kocostar vochtinbrengend voetmasker getest. Dit Koreaanse voetmasker belooft je droge, ruwe voeten binnen 20 minuten intens te hydrateren en verzorgen. Ben je benieuwd wat ik van dit Kocostar foot moisture pack vind? Lees dan snel verder!

kocostar voetmasker

Beschrijving Kocostar voetmasker – € 3,95

“Kocostar voetmasker is een weldadige, voedende en verzachtende behandeling voor droge, ruwe voeten. Dit masker bestaat uit twee sokken die dankzij de rijke ingrediënten (o.a. shea butter) je voeten voorzien van intense hydratatie. Terwijl je ontspant laat je de sokken het werk doen. Het resultaat? Na 20 minuten zijn je voeten weer zacht en soepel en voelen ze aan als zijde.”

Ingrediëntenlijst

ingredienten kocostar voetmasker

Hoe moet je het Kocostar foot moisture pack gebruiken?

Was je voeten en haal het vochtinbrengend voetmasker uit de verpakking. Haal het masker langs de aangegeven lijn van elkaar. Draag het vochtinbrengend voetmasker aan beide voeten en bevestig het goed met de meegeleverde plakband. Laat het 20 minuten inwerken zodat het serum door de huid kan worden opgenomen.

kocostar moisture pack

Mijn ervaring

Ik vind het Kocostar voetmasker heerlijk! Het masker bevat genoeg serum en mijn voeten worden flink gehydrateerd. Het masker heeft een subtiele fruitige geur. De sokken zijn heel ruim. Ik heb schoenmaat 41 en heb brede voeten, en ik heb nog veel ruimte over. Als je kleinere voeten hebt, verwacht ik dat het voetmasker heel ruim zal vallen. Wellicht een puntje om rekening mee te houden! Verder vind ik het tof dat het voetmasker een printje heeft. De meeste voetmaskers zijn namelijk gewoon wit.

Na 20 minuten verwijder ik de sokken en smeer ik het overige serum nog even goed in. Daarna voelen mijn voeten heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Ze kunnen er weer een tijdje tegen! Het serum trekt vrij snel in en voelt niet vettig. Als je het fijn vindt, kan je dus vrij snel je gewone sokken weer aantrekken. 

Tenslotte heb ik nog een opmerking. Er wordt altijd met veel lof gesproken over de Koreaanse beautyproducten, maar persoonlijk vind ik dit Koreaanse voetmasker niet per se beter dan andere voetmaskertjes die ik al heb geprobeerd. Stiekem had ik er toch nét iets meer van verwacht. Het is een heerlijk voetmaskertje, maar het springt er voor mij niet uit. Het Lucovitaal voetmasker blijft nog steeds mijn favoriet!

kocostar foot moisture pack

Het Kocostar foot moisture pack kost € 3,95 en is o.a. te koop bij Boozyshop, Douglas en online drogisten. De prijzen kunnen verschillen. 

Veel liefs,
Vanessa xxx