Review: Erborian Bamboo Shot Mask

Geplaatst door

Zoals jullie inmiddels weten, gebruik ik graag hydraterende gezichtsmaskertjes. Vandaag is het Erborian Bamboo Shot Mask aan de beurt! Dit Erborian face mask met bamboo waterlock complex belooft je huid onmiddellijk te verfrissen, hydrateren en voller te maken. Aangezien dit Koreaanse gezichtsmasker een bestseller is bij ICI Paris XL, was ik ontzettend benieuwd om het te testen. Lees hier mijn review van het Erborian Bamboo Shot Mask!

erborian bamboo shot mask

Beschrijving Erborian Bamboo Shot Mask – € 7,90

“Bamboo Shot Mask is geïmpregneerd met een formule die verrijkt is met ons Bamboo Waterlock complex – gekend voor zijn hydraterende eigenschappen – en geeft je een fris gevoel dankzij de structuur van gladde cellulosevezels die bijdraagt tot de verspreiding van deze werkzame bestanddelen. Voor gelijkaardige resultaten als deze van een serum, werkt Bamboo Shot Mask als een concentraat van frisheid dat de huid onmiddellijk hydrateert en haar voller maakt, dag na dag. Van zodra het masker verwijderd wordt, lijkt het oncomfortabel gevoel verlicht, je huid ziet er levendiger, zachter, soepeler uit alsof ze opnieuw voldoende vocht heeft.”

Ingrediëntenlijst

ingredienten bamboo shot mask

Hoe moet je het Erborian face mask gebruiken?

Vouw het masker open en breng het aan op je droge gezicht. Laat het 15 minuten inwerken, verwijder het masker en klop het resterende product met de vingertoppen zacht in de huid. Dit masker met fris effect is voor eenmalig gebruik. Het is ook ideaal om de vermoeide huid te laten ontwaken.

Mijn ervaring

Ik vind dit Erborian face sheet mask heerlijk! Het masker voelt verfrissend aan en hydrateert mijn huid onmiddellijk. Zoals je op de foto ziet, sluit het masker goed aan op mijn gezicht. Omdat het zo lekker aanvoelt, laat ik het nog 5 minuutjes langer zitten. Na gebruik voelt mijn huid gehydrateerd, zacht, glad en soepel aan. Van een droge huid is geen sprake meer! Het Erborian Bamboo Shot Mask ruikt lekker fris en geeft je huid letterlijk een ‘shotje’. Dit gezichtsmasker is ideaal om je droge huid een flinke hydratatieboost te geven. Absoluut voor herhaling vatbaar!

erborian face mask

Het Erborian Bamboo Shot Mask kost € 7,90 en is o.a. te koop bij ICI Paris XL. Er is ook een Erborian Ginseng Shot Mask verkrijgbaar, wat tevens een bestseller is. Die wil ik ook graag eens proberen!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Snail Essence Face Sheet Mask (Action)

Eén reactie

  1. Ik heb al verzorgingsproducten van dit merk getest maar nog geen maskertjes. Na je review ga ik deze ook eens proberen.

Reacties zijn gesloten.