Nieuwe items van de webshop Ditverzinjeniet

Geplaatst door

Ken jij de webshop Ditverzinjeniet al? In deze webshop vind je leuke en originele cadeaus voor hem en haar. Het zijn allemaal toffe en grappige dingen die je misschien niet nodig hebt, maar wel wilt hebben omdat ze er zo leuk uitzien. Ideaal om iemand mee te verrassen of gewoon als cadeautje voor jezelf! Ik mocht een paar items bestellen en in deze blogpost laat ik je zien welke items het zijn geworden. Kijk je mee?

ditverzinjeniet

Invotis Infinity waxinelichthouder (5 kaarsjes) – € 27,95 bij Ditverzinjeniet

Laat ik beginnen met het grootste item: de Invotis Infinity waxinelichthouder. Deze Infinity waxinelichthouder bevat slechts vijf waxinelichtjes, maar het lijkt net alsof je honderden kaarsjes hebt aangestoken. Dit komt doordat de Invotis waxinelichthouder is gemaakt van glas en een spiegelende functie heeft. Hierdoor zie je tientallen vlammetjes weerspiegelen. Perfect voor een romantische avond of gewoon als sfeermaker in huis. Ik heb deze waxinelichthouder met spiegel op het dressoir gezet en dit ziet er ’s avonds heel gezellig uit! 

infinity waxinelichthouder

invotis infinity waxinelichthouder

Gepersonaliseerde mok La Casa De Papel – € 13,95

Ik hou van mokken én van de serie ‘La Casa De Papel’. Daarom moest ik deze toffe mok gewoon hebben! Terwijl ik vol spanning wacht tot seizoen 5 op Netflix verschijnt, kan ik alvast lekkere koffie en thee drinken uit deze mok. Op de voorkant staat ‘La Coffee De Papel’ en op de achterkant vind je de namen van de personages (woonplaatsen), waaronder ook de mijne: Aalst. Hoe cool is dat? Haha! In de webshop kan je dus jouw woonplaats toevoegen en die wordt dan op de keramieken mok geplaatst. Zo wordt de mok nog een stukje persoonlijker. De mok mag trouwens in de vaatwasser en microgolfoven, wat ook handig is meegenomen!

mok la casa de papel

mok la coffee de papel

Luckies Cocktail Candle Cosmopolitan – € 18,95 (55 branduren)

Net als dat ik van mokken hou, hou ik ook van geurkaarsen. Daarom bestelde ik deze Luckies Cocktailkaars in de geur Cosmopolitan. Deze cocktailkaars ziet er superleuk uit door het gekleurde glas. Daarnaast ruikt de kaars lekker zoet, net als een echte Cosmopolitan cocktail. Heerlijk! De zomer mag dan nog ver weg zijn, maar met deze geurkaars breng je de zomer in huis. En aangezien we deze week kunnen genieten van prachtig lenteweer, ga ik de geurkaars met citrus en cranberry alvast aansteken. 

Leuk om te weten: er is ook een Tequila Sunrise en Mojito cocktailkaars verkrijgbaar!

luckies cocktail candle cosmopolitan

luckies cocktailkaars cosmopolitan

Luckies Fruitiful Fruitkaars Watermeloen – € 18,95 (45 branduren)

Ja, nog een geurkaars! Dit keer geen cocktailkaars, maar wel een fruitkaars in de geur watermeloen. De fruitkaars is verpakt in een vrolijk gekleurd blikje. Het is eens iets anders dan een geurkaars in glas! Naast dat de Fruitiful fruitkaars er leuk uitziet, ruikt ze ook heel lekker naar watermeloen. Het is een lekker fruitige en zoete geur die je, net als de cocktailkaars, doet verlangen naar de zomer. 

Ben je geen fan van watermeloen? De fruitkaars is ook verkrijgbaar in drie andere geuren: banaan, sinaasappel en aardbei!

luckies fruitiful fruitkaars watermeloen

luckies fruitiful fruitkaars

DOIY Saguaro Karaf – € 32,95 (1,3 liter)

Ik zei het al in de inleiding: in de webshop van Ditverzinjeniet vind je tal van spulletjes die je eigenlijk niet nodig hebt, maar die je toch wil hebben omdat ze er leuk uitzien. Wel, dit is zoiets. Ik heb eigenlijk geen karaf nodig, maar ik vond ze té leuk om niet te bestellen, haha! Deze groene karaf in de vorm van een cactus heeft een minimalistische vormgeving en dat vind ik er net zo mooi aan. Het deksel is erg handig want zo kunnen er geen vliegen of wespen in het water komen.

Geef toe, zo’n karaf staat toch veel leuker op tafel dan een plastic fles water? Het nodigt ook meer uit om water te drinken en dat is alleen maar gezond. Uiteraard kan je de karaf ook gebruiken voor sangria of andere zomerse drankjes!

Als je het fijn vindt, kan je er ook bijpassende Saguaro glazen bij kopen. Aangezien mijn keukenkast al volstaat met mokken, heb ik de glazen niet besteld. Stiekem heb ik daar nu een beetje spijt van want ze zijn echt heel leuk. Misschien moet ik toch ergens een plekje vrijmaken…

DOIY Saguaro Karaf

Saguaro Karaf

Ototo Tutti Fruitinfuser Aardbei – € 13,95

Tenslotte het laatste item dat ik heb gekozen: de Ototo Tutti Fruitinfuser in de vorm van een aardbei. Als je geen zin hebt in saai water, dan kan je hiermee een lekker drankje maken dat nog steeds gezond is. Je kunt namelijk fruit of groente in de siliconen infuser doen. Vervolgens leg je de infuser in het water en laat je dit even trekken. Daarna heb je een heerlijk drankje. Perfect voor in de zomer, maar ook als je in de winter moeite hebt met water drinken. De fruitinfuser in de vorm van een aardbei is geschikt voor onder andere citroen, munt, bessen en komkommer. Je kunt dus genoeg afwisselen qua smaak!

Ototo Tutti Fruitinfuser

Ototo Tutti Fruit infuser aardbei

Zo, dit zijn mijn nieuwe items van Ditverzinjeniet. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe spulletjes! Ik vind het ook fijn dat alle producten goed ingepakt worden met piepschuim zodat er niets kapot gaat tijdens het transport. Ook de verzending is snel: als je voor 23:00 besteld, heb je je pakketje de volgende dag in huis. Dat is handig als je bijvoorbeeld last minute een cadeautje nodig hebt. Ben je niet tevreden over een bepaald product? Dan mag je binnen het jaar gratis retourneren. De service is dus heel goed!

Ik kan je zeker aanraden om deze toffe webshop bij je favorieten te zetten. Binnenkort is het Moederdag en dan is het misschien leuk om eens rond te neuzen naar een origineel Moederdag cadeau. Een maand later is het natuurlijk Vaderdag en dan komt een kado ook goed van pas, bijvoorbeeld dit bierbrouw pakket. Voor iedere gelegenheid vind je wel een leuk cadeau! 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx