Review: Mugler Alien Mirage eau de toilette

Geplaatst door

Sinds kort heb ik een nieuwe geur aan mijn parfum stash toegevoegd, namelijk deze Mugler Alien Mirage eau de toilette. Deze geur werd uitgebracht in 2020 en is dus vrij nieuw. Mugler Alien Mirage trok meteen mijn aandacht vanwege het prachtige, chique flesje. De oriëntaalse, houtachtige en bloemige geur maakte me helemaal verliefd. Zo verliefd dat dit Mugler parfum absoluut een plekje verdient op mijn blog. Benieuwd naar mijn review? Scrol dan snel naar beneden!

mugler alien mirage

Verpakking

Ik zei het hierboven al: het prachtige flesje trok meteen mijn aandacht. Wat een pareltje! Het flesje ziet er heel chic uit en valt meteen op tussen mijn andere parfums. Alleen al van naar het flesje te kijken, word ik blij! In tegenstelling tot mijn andere parfums heeft deze eau de toilette geen dop. Je kunt er dus direct mee sprayen, zoals je op onderstaande foto kunt zien.

Dit Alien parfum bevat 60 ml en kost € 69,50 bij ICI Paris XL. Uiteraard kan je het ook kopen bij andere parfumerieën en bij Bol.com

mugler alien mirage eau de toilette

Beschrijving Mugler Alien Mirage eau de toilette

“Alien is het parfum van het licht, een ode aan de scheppende kracht van elke vrouw. Mugler nodigt u uit voor een uitzonderlijke ervaring: Alien Mirage is een frisse en verrassende beperkte editie van zijn mythische en mystieke parfum. In de immense, gloeiend hete woestijn komt na het onweer verfrissing in een luchtspiegeling waar een uitzonderlijke bloem een boodschap van hoop verspreidt.”

Topnoten: minerale noten en roze peper
Hartnoten: sering en lotus
Basisnoten:
hinoki hout (cipres) en witte amber

alien mirage mugler parfum

Mijn ervaring met Mugler Alien Mirage

Niet alleen het flesje maakt mij ontzettend blij, ook van de geur word ik intens gelukkig. Wat een heerlijke geur is dit! Mugler Alien Mirage is een bloemige, oriëntaalse en houtachtige geur die heel lang blijft hangen. In het begin ruik ik vooral de bloemen, maar daarna komt de houtachtige en kruidige geur steeds meer naar boven. Deze combinatie maakt van Mugler Alien Mirage een warme, sensuele geur. I love it!

Dit kruidige parfum is best ‘zwaar’ en daar moet je wel van houden. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen van zo’n sterk parfum houdt. Twee keer sprayen is reeds voldoende om de hele dag van deze geur te genieten. Voor een eau de toilette is dit zeker een pluspunt want veel eau de toiletten vervliegen een pak sneller. Ja, ik ben echt heel blij met dit nieuwe Mugler parfum en ik ga het met veel liefde gebruiken! 

mugler parfum

Mugler Alien Mirage eau de toilette (60 ml) kost € 69,90 en kan je kopen bij ICI Paris XL, maar ook bij andere parfumerieën en bij Bol.com. Afhankelijk van de webshop kunnen de prijzen verschillen. Er bestaat ook een Mugler Alien Man Mirage eau de toilette. Let er dus op dat je de juiste variant koopt.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *