Review: Marc Jacobs Daisy Love Spring eau de toilette

Geplaatst door

Marc Jacobs Daisy Love Spring eau de toilette – Op het moment dat ik dit artikel typ, schijnt de zon langs het raam naar binnen. Mocht ik niet weten dat het buiten slechts 6°C is, dan zou ik bijna denken dat het lente is. Oh jongens, wat kijk ik uit naar de lente! Mede door corona heb ik de donkere, koude winter nu wel gehad. Om de lentezon alvast een beetje in huis te halen, heb ik een heerlijk lente parfum gekocht, namelijk de Marc Jacobs Daisy Love Spring eau de toilette spray. Deze limited edition voor de lente heeft een frisse, bloemige en fruitige geur die je instant happy maakt. Lees hier mijn review van de Marc Jacobs Spring limited edition! 

marc jacobs daisy love spring

Verpakking

Het groene doosje ziet er fris en vrolijk uit, net als het glazen flesje met de mooie bloemendop. Door de frisse, groene kleur kan je al afleiden dat het een fris en bloemig lente parfum is. Ik word er alvast helemaal blij van! Marc Jacobs Daisy Love Spring eau de toilette bevat 50 ml en kost € 79,50. Persoonlijk vind ik het parfum vrij duur. Gelukkig heb ik Daisy Love Spring met flinke korting kunnen scoren bij ICI Paris XL. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief van ICI Paris XL, dan krijg je namelijk regelmatig kortingscodes in je mailbox. No spon, wel handig om te delen met jullie! 😉

marc jacobs daisy love spring eau de toilette

Beschrijving Marc Jacobs Daisy Love Spring eau de toilette (limited edition)

Fris. Opbeurend. Levendig. Drie nieuwe sprankelende geuren in groene en roze tinten. De variaties op de klassieke Daisy geuren van dit seizoen; de Daisy Spring Limited Editions belichamen de luchtige essentie van de natuur en de onschuld van de lente.

Daisy Marc Jacobs Spring creëert een fris gevoel van elegantie met een uitnodigende explosie van roze rozenknopjes en palissanderbloesem, gecombineerd met kruidige cardamom dat de geur karakter geeft. Laat jezelf meevoeren naar een wereld van bloeiende madeliefjes en een weelderig groen landschap met de Daisy Marc Jacobs Spring limited edition geuren.

Topnoot: pioenroos
Hartnoot: vijg
Basisnoot: vijgennektar

daisy love spring marc jacobs

Mijn ervaring met Daisy Love Spring

Daisy Love Spring eau de toilette ruikt heerlijk: fris, bloemig, fruitig en zoet. Kortom: een echte lentegeur! Het is een lekker vrouwelijke geur die de hele dag blijft hangen. Ik spray Daisy Love Spring ’s ochtends in mijn hals en ’s avonds ruik ik de geur nog steeds. Weliswaar een stukje subtieler dan ’s ochtends, maar toch. Voor een eau de toilette is dit absoluut een pluspunt want meestal vervliegt dit sneller dan een eau de parfum. Ja, ik ben heel blij dat ik Daisy Love Spring aan mijn parfum stash heb toegevoegd. Het duurt nog wel even voordat de lente officieel begint, maar met deze geur is de stralende lentezon toch al een beetje in huis! 

daisy marc jacobs spring

Marc Jacobs Daisy Love Spring limited edition kost € 79,50 (50 ml) bij ICI Paris XL. Uiteraard kan je deze eau de toilette ook bij andere parfumerieën kopen. Mijn tip is om altijd de prijzen te vergelijken bij verschillende webshops want zo kan je flink wat geld besparen!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review Givenchy Very Irrésistible eau de toilette

Eén reactie

  1. Ik ben gek op de Daisy parfums van Marc Jacobs en heb al heel wat flesjes in mijn collectie. Ik ben wel benieuwd naar de geur.

Reacties zijn gesloten.