Review: Garnier Hydra Bomb Oog Tissuemasker Kokoswater & Hyaluronzuur

Geplaatst door

Garnier oogmasker – Ik ben op dit moment zo moe dat ik mijn ogen nauwelijks open krijg, en dat terwijl ik eigenlijk net wakker ben. Lara, mijn dochter van 3, is een heel slechte slaper en dat zie je duidelijk terug aan mijn vermoeide ogen. Dit keer dus geen review over een gezichtsmasker of voetmasker, maar wel over een oogmasker. Ik testte het Garnier SkinActive Hydra Bomb Oog Tissuemasker Kokoswater & Hyaluronzuur. Hieronder vertel ik wat dit Garnier oogmasker precies doet en wat ik ervan vind!

garnier skinactive hydra bomb oog tissuemasker kokoswater & hyaluronzuur

Beschrijving Garnier Hydra Bomb Oog Tissuemasker Kokoswater & Hyaluronzuur

“Dit tissue masker met een ultra lichte formule, verrijkt met kokoswater en hyaluronzuur, is speciaal ontwikkeld voor vermoeid uitziende oogcontouren (check!) met eerste tekenen van huidveroudering. Het zorgt voor frisse, gladde, jonger uitziende oogcontouren. Na 15 minuten zijn de oogcontouren intens gehydrateerd, heb je minder zichtbare donkere kringen en wallen, en zijn fijne lijntjes zichtbaar verminderd.”

Ingrediëntenlijst

AQUA / WATER • PROPYLENE GLYCOL • GLYCERIN • CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT • CITRIC ACID • COCOS NUCIFERA FRUIT JUICE / COCONUT FRUIT JUICE • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE • GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER • HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE • HYDROXYACETOPHENONE • HYDROXYETHYLCELLULOSE • MANNOSE • P-ANISIC ACID • PHENOXYETHANOL • POTASSIUM HYDROXIDE • POTASSIUM SORBATE • PVM/MA COPOLYMER • SODIUM BENZOATE • SODIUM HYALURONATE • XANTHAN GUM

garnier hydra bomb anti rimpel oogmasker

Hoe moet je het Garnier oogmasker gebruiken?

Breng het Garnier oogmasker aan op een gereinigde huid. Strijk het masker glad om voor contact met de huid te zorgen. Verwijder de beschermende laag. Laat 15 minuten intrekken en verwijder het masker. Masseer zachtjes het overtollige product in de huid of gebruik een wattenschijfje om het te verwijderen.

Het oogmasker heeft een super verkoelend effect en geeft een gevoel van -4°C op de huid na gebruik. Voor een extra verkoelend effect kan je het masker in de koelkast bewaren.

Mijn ervaring

Ik heb het Garnier oogmasker ’s ochtends gebruikt en dat was een heel fijne ervaring. Het masker voelt lekker fris aan en geeft de huid rondom mijn ogen meteen een opkikker. Een zalig gevoel! Wanneer ik na 15 minuten het masker verwijder, zie ik dat al het product (!) in mijn huid is getrokken. De huid rondom mijn ogen kon dus duidelijk wat extra hydratatie gebruiken. Mijn ogen voelen een stuk frisser en wakkerder aan, ideaal om de dag te beginnen. Zeker als je slecht geslapen hebt! 

Mijn donkere kringen zijn er nog steeds en van het anti-rimpel effect merk ik niets, maar dat verwacht ik ook niet na één keer gebruik. Dit oogmasker geeft mijn ogen vooral een fris en wakker gevoel. Daarnaast is de huid rondom mijn ogen flink gehydrateerd. Omwille van die redenen zou ik dit oogmasker zeker opnieuw gebruiken.

Het Zorro masker is trouwens gemakkelijk aan te brengen en sluit goed aan op mijn huid. Niets op aan te merken! 

garnier oogmasker

Het Garnier SkinActive Hydra Bomb Oog Tissuemasker Kokoswater & Hyaluronzuur kost € 2,99 en is te koop bij de drogist.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Garnier SkinActive Hydra Bomb Anti-Fatigue Oogmasker

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.