Review: Neutrogena voetenmasker

Geplaatst door

De laatste tijd zijn mijn voeten en hielen zeer droog. Een hydraterend voetenmasker aanbrengen is dan ook geen overbodige luxe. Onlangs heb ik het nieuwe Neutrogena voetenmasker intense gebruikt. Dit is een intensief voetenmasker speciaal voor droge voeten en gebarsten hielen. Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees hier mijn review van het Neutrogena voetenmasker!

neutrogena voetenmasker

Beschrijving Neutrogena voetenmasker – € 4,05 (1 paar)

Het nieuwe Neutrogena Intense CICA voetenmasker biedt directe ontspanning bij droge voeten vanaf het eerste gebruik. Het verzorgt intensief en helpt de huid te herstellen, zodat je voeten merkbaar zachter en soepeler zijn. Het voetenmasker is ook geschikt voor de gevoelige huid. 

Ingrediënten

Aqua, glycerin, distearyldimonium chloride, petrolatum, isopropyl palmitate, cetyl alcohol, dimethicone, Avena sativa kernel flour, Avena sativa kernel oil, Avena sativa kernel extract, Butyrospermum parkii butter, steareth-20, myristyl alcohol, stearyl alcohol, sodium chloride, BHT, tocopherol, benzyl alcohol, potassium sorbate

neutrogena voetmasker

Hoe moet je het Neutrogena voetenmasker gebruiken?

Was je voeten zorgvuldig en droog ze af. Doe één voet in elke slipper en maak het bandje vast voor comfort. Verwijder de slippers na 10 minuten. Afspoelen is niet nodig. Masseer het resterend product in de huid tot het volledig is opgenomen. 

voetmasker neutrogena

voetenmasker neutrogena

Mijn ervaring

Ik vind het Neutrogena voetenmasker heerlijk! Het masker is goed doordrenkt met crème en verzorgt mijn droge voeten intensief. Ik laat het masker wat langer zitten dan de aanbevolen tijd omdat ik het zo heerlijk vind. Na 20 minuten verwijder ik de sokken en smeer ik het resterende product nog even in. Het resultaat is heel goed: geen droge voeten en hielen meer, maar wel een lekker zachte en soepele huid! Het voetenmasker heeft een aangename, frisse geur. Het formaat van de sokken is goed. Ik heb schoenmaat 41 en de sokken zijn ruim genoeg voor mijn voeten. Ja, ik ben tevreden en ik ga het voetenmasker zeker opnieuw kopen! 

voetenmasker

Ik heb het nieuwe Neutrogena voetenmasker voor € 4,05 gekocht bij Newpharma, maar het is ook bij andere online apotheken verkrijgbaar. Hopelijk kunnen we dit voetenmasker in de toekomst ook bij de drogist kopen!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Neutrogena handmasker