WINACTIE: Rituals gift card van € 25

Geplaatst door

Goeiemorgen! Hopelijk hebben jullie een fijn weekend gehad? Ik heb alvast iets leuks om de nieuwe week mee te beginnen: een Rituals winactie! Rituals is één van mijn favoriete verzorgingsmerken en ik denk dat de meeste onder jullie ook heel blij worden van deze producten. Daarom geef ik een Rituals gift card t.w.v. 25 euro cadeau waarmee je in de webshop kunt shoppen. Leuk voor Valentijn, om cadeau te doen aan iemand of gewoon om jezelf lekker te verwennen!

rituals winactie

Hoe kan je deelnemen?

– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin je duidelijk vermeld dat je deelneemt aan de winactie. 
– Volg mijn blog op Facebook en like / deel de winactie.

Let op: alleen als je bovenstaande stappen hebt gedaan, is je deelname bevestigd.

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Meedoen kan t.e.m. 1 februari 2021. Mocht je graag iets bestellen voor Valentijn, dan heb je dus nog ruim de tijd. Zodra de winactie is afgelopen, stuur ik een mailtje naar de winnaar. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden in deze blogpost.

Veel succes en een fijne week allemaal!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Winnaar: Stéphanie

33 reacties

  1. Wat een leuke actie weer!
    Zo zou ik de week uiteraard hèèl graag willen beginnen. Ik waag daarom graag een kansje aan deze winactie!

  2. Om m’n lieve vriend te verrassen op 14 februari! Een kleinigheidje hoort er nou eenmaal bij. Ook koop ik graag iets kleins voor m’n collega van de Kinder Intensive Care!

  3. Oooh waw! In doe met heel veel plezier mee… ik heb nog wel wat op mijn verlanglijstje staan van rituals. Zeker nu we onze nieuwe badkamer kunnen gebruiken! #fingerscrossed ✨🙏🏻♥️

  4. Komende maand gaat een van mijn lieve collega’s met zwangerschapsverlof; dat vraagt om een fijne verwennerij van Rituals! Dat heeft zij dubbel en dwars verdiend na dit zware jaar met zwangere buik in de jeugdzorg!

  5. Als ik voor 100 % safe ga… Dan kies ik voor mijn vriendin Rituals! Met deze cadeaubon kan ze helemaal haar eigen ding doen; zij blij… ik blij! 😉

  6. Oh zo heerlijk! Ik zou hier een heel fijn ‘mannenpakket’ van gaan shoppen voor mijn partner! En voor mezelf de handcrème … zo fijn en zo nodig!

  7. Rituals is ook zeker een van mijn favorieten. Ik doe zeker mee om mezelf te verwennen op Valentijnsdag, want ik weet dat ik van manlief niet hoeft te ver wachten 😥

  8. lekker, ik doe mee! mijn rituals of sakura badschuim is bijna op, en wat is die lekker! als ik zou winnen zou ik een nieuwe fles bestellen, en er heerlijke relaxuurtjes in bad mee gaan beleven…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *