Review: Neutrogena handmasker

Geplaatst door

Onlangs heb ik een review geschreven over het nieuwe Neutrogena voetenmasker. Vandaag is het nieuwe Neutrogena handmasker aan de beurt! Dit is een intensief handmasker speciaal voor de zeer droge en schrale huid. Door het koude weer en het vele handen wassen, zijn mijn handen erg droog dus wat extra verzorging is zeker welkom. Lees hier mijn review van het Neutrogena handmasker!

neutrogena handmasker

Beschrijving Neutrogena handmasker – € 4,99 (1 paar)

Verzorg je handen met het nieuwe Neutrogena Intense CICA handmasker. Wetenschappelijk bewezen vanaf het eerste gebruik. Het masker werkt als een kalmerend ‘vochtverband’, dat direct de zeer droge en schrale huid helpt te herstellen en verzorgen, 48 uur lang. Het handmasker is ook geschikt voor de gevoelige huid. 

Ingrediënten

Aqua, glycerin, distearyldimonium chloride, patrolatum, isopropyl palmitate, cetyl alcohol, domethicone, Avena sativa kernel flour, Avena sativa kernel oil, Avena sativa kernel extract, Butyrospermum parkii butter, steareth-20, myristyl alcohol, stearyl alcohol, sodium chloride, benzyl alcohol, potassium sorbate

neutrogena intense handmasker

Hoe moet je het Neutrogena handmasker gebruiken?

Was je handen grondig en droog ze af. Doe één hand in elke handschoen en maak het bandje vast voor comfort. Verwijder de handschoenen na 10 minuten. Afspoelen is niet nodig. Masseer het resterend product in de huid tot het volledig is opgenomen. 

handmasker

Mijn ervaring

Ik vind het Neutrogena handmasker heerlijk! De handschoenen zijn lekker doordrenkt met crème en verzorgen mijn droge handen intensief. Ik laat het masker vijf minuutjes langer zitten omdat ik het zo fijn vind. Daarna verwijder ik de handschoenen en smeer ik de resterende crème nog even goed in. Het resultaat? Heerlijk zachte en gehydrateerde handen. Ook mijn droge nagelriemen zijn weer soepel en zacht. Nadat ik dit handmasker heb gebruikt, hoef ik twee dagen geen handcrème aan te brengen.

Er is maar één minpunt aan dit masker: na gebruik blijven je handen nog een tijdje vettig. Daarom is het handig om dit handmasker op een moment aan te brengen dat je je handen even niet nodig hebt, zodat alles goed kan intrekken. De handschoenen zijn trouwens heel ruim, maar door het bandje kan je ze makkelijk aantrekken rondom je pols en dat is erg handig!

handmasker neutrogena

Ik heb het nieuwe Neutrogena handmasker voor € 4,99 gekocht bij Newpharma, maar het is ook bij andere online apotheken verkrijgbaar. Het zou fijn zijn als we dit handenmasker binnenkort ook bij de drogist kunnen kopen!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx